O kadar belli oluyor muŞamaroğlanından iyi bu taktik ismo.
bu oyunun fantezisi midir nedir ya her sene bişi oluyor bir sene sakatlıklar bir sene 5. olduğumuz halde gidemiyoz bu sene kaleyi bulamıoz:S
O kadar belli oluyor muŞamaroğlanından iyi bu taktik ismo.
bu oyunun fantezisi midir nedir ya her sene bişi oluyor bir sene sakatlıklar bir sene 5. olduğumuz halde gidemiyoz bu sene kaleyi bulamıoz:S
Varan 1
Müthiş maç müthiş skorDirekte patlayan 3 top.Bu maç izlenir
Maçın Kaydı
http://www.dosya.tc/downloadss/ArBTq...uspor.rar.html
Varan 2
2 Maçta 10 Gol Attık
Puan Tablosu
Son maç Beşiktaşla.Kendileri UEFA'yı garantiledi.Kupadan büyük ihtimalle UEFA'yı Eskişehir kapıcak ya 4. olucaz yada yine hüsran...İmkansızı başarabilecek miyiz
Maçın Kaydı
http://www.dosya.tc/downloadss/tL43S...aspor.rar.html
Varamadık 3
Yapma Bunu Beşiktaş
Maç Kaydı
http://www.dosya.tc/downloadss/3m4tQ...uspor.rar.html
Tüm oyuncuları satma teklifi yolluyacağım.Onlar kötü olduğundan değil.Daha iyisini hakettiklerinden...Avrupa'ya gidemezsemde seneye son sezonum olucak burda bende istifa edicem.Az sonra diğer ssler gelir...
Niye istifa ediyorsun ya ne güzel gidiyordun işte![]()
malatyAdana!
seneye avrupaya gidemezsem istifa edicem.Başarısızlığı kabullenme diyelimNiye istifa ediyorsun ya ne güzel gidiyordun işte![]()
![]()
Ne Başarısızlığı Arsenal Kac Kere şampiyon Oldu Wengerle Başarısızlıktan Bağsediyon Sakın Bunu Yapma Ben Kölnü Bıraktığım Için Binlercekez Pişmanım
Benim köpeğim yok.
Bırakma.![]()
1 sezon daha burdayım sattım çoğu oyuncuyu bir tek hep gitmek isteyen diaz kulüpte mutlu olduğunu söyledi onu tuttum bakalım hayırlısı...Ne Başarısızlığı Arsenal Kac Kere şampiyon Oldu Wengerle Başarısızlıktan Bağsediyon Sakın Bunu Yapma Ben Kölnü Bıraktığım Için Binlercekez Pişmanımhayallerde buluşuruzvBenim köpeğim yok.
Bırakma.![]()
Ha o yazıyı bir türlü yazamadım kaybetmememiz diye
![]()
Bende var seri kullanıyorum oooh.![]()
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 13.Mart.2011 at 14:36 Reason: Bak edit oldu :icon_cool:
Şansın yaver gitmiyor İso.
İki sene üst üste kötü olmuş.Ama bence yılmak yok.
artistBende var seri kullanıyorum oooh.![]()
:/Şansın yaver gitmiyor İso.
bir sene daha verdim:/İki sene üst üste kötü olmuş.Ama bence yılmak yok.
Ha gayret bu sezon alacağız avrupa biletini.köklü değişiklik yapmak takıma fayda sağlar diye düşünüyorum
ama tam terside olabilir. şu anki görünüm fayda sağlamış gibi
![]()
dediğin gibi kumar oynadık hayırlısıHa gayret bu sezon alacağız avrupa biletini.köklü değişiklik yapmak takıma fayda sağlar diye düşünüyorum
ama tam terside olabilir. şu anki görünüm fayda sağlamış gibi
![]()
![]()
Çok iyi başlamışız sezona..Bu sezon kesin Avrupa'dayız![]()
İsmo msn'e gelsene hacı .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
inşÇok iyi başlamışız sezona..Bu sezon kesin Avrupa'dayız![]()
Ama hep iyi başlıyoruz
gelince forumdan msj atİsmo msn'e gelsene hacı .![]()
Düzelme var hocam![]()
malatyAdana!
İsmail iyi başlamışsın birde Türk regen baya iyiymiş.
Türk regen süpermiş. Ayrıca o fizik ne öyle maşşallah.![]()
bakalım nereye kadar sürücekDüzelme var hocam![]()
İsmail iyi başlamışsın birde Türk regen baya iyiymiş.hasan şaşın yiğeni galibaTürk regen süpermiş. Ayrıca o fizik ne öyle maşşallah.![]()
![]()
Ooo hayırlı olsun Türkiyemizi en iyi yerlerde görürüz artık![]()
malatyAdana!