1. diyeceğim 134 m var mı ki aldın nasıl oldu gerçi zaten anca o kadara alınıyor ama bende 70 mi var 50 m klüpte,20 m da satılanlardan sonraki satış bedeli olarak aldığım para,100-150 olsun alacağım 7 oyuncudan biridir kendisi.
2.diyeceğim resim fm in durumunu gösteriyor: 5 adam almışın 172 m vermişin gidenler çok daha fazla ama 139 m gelmiş,bende satabilsem ve alsam 139 milyon benimde alacağım oyunculardan biridir dediğim gibi.
134'den de fazlası var; klubün karda olması oyuncu transferinin cok büyük etkisi var özellikle benim oyunlarımda kadromda oynatmasam dahi sözleşmesi biten oyuncuları alıyorum misal bi oyunda çok yaşadım willian olsun, cecares olsun alıyorum bir sonraki sezon 10-15 m € arasında satıyorum artı stad gelirleri ki stadın kapasitesi şunda 100.000 oldusenin kullandığın yama da farkedebilir 11.1 - 11.2'de oyuncu satmak bir hayli zordu 11.3'de bunu tam tadında yapmışlar ilk defa bu kadar cok sevdim oyuncu satışını 10'da ki gibi 50 milyon €'lara dandik oyuncular satılmıyor
![]()