Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Taktik konusunda bir sıkıntı var, kısa sürede halledeceğim. Ayrıca oyuncu tavsiyeleri için teşekkür ederim, onları da değerlendiriyorum.

Çok zor bir dönemden geçiyoruz, kısa sürede atlatmayı umuyorum.

Bundesliga 6.Hafta
Hannover - Schalke

Söylenecek pek bir şey yok, ligdeki ilk mağlubiyeti aldık. Taktik konusunda sıkıntı var ama ısrarcı olmaktan yanayım, bu yüzden şu an bir değişiklik düşünmüyorum.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta
Schalke 04 - Sevilla

Oyun dengede giderken yediğimiz gol ve kurmak istediğimiz inanılmaz baskı sonucu çok fazla pozisyon verdik. Esasen fazla pozisyonun olmadığı maçta golü erken yiyince bastırmaya başladık, rakip de boşluklar buldu ancak golü bulamadılar. Bu arada biz de yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik, rakibimiz sağolsun yardımcı oldu. Maalesef 1 puan aldık, sanırım UEFA'da yola devam edeceğiz.

Bundesliga 7.Hafta
Schalke 04 - Gladbach

Söylenecek bi şey yok. Rakip maçın başından sonuna kadar uzaktan şutlarla etkili oldu. Top, oyun her şey bizdeydi. 90.dakikaya girildiğinde rakibin tek pozisyonu gol oldu ve maalesef zirveden bir adım daha uzaklaştık. Sonumuz hayrolsun.
Bundesliga 8.Hafta
Freiburg - Schalke 04

Maçlar kazanılır, kaybedilir. Futbolda bu vardır ve kabullenilebilir bir durumdur. Ancak ligin en kek takımına puan kaybetmek ve kötü bir dönemden geçerken puan kaybetmek kabullenilemez. En kısa zamanda telafisi olacak.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3.Hafta
Shakthar - Schalke 04

Puan veya puanlar almaya gelmiştik ve başardık. Kötü oynamamız moral bozucu ancak puan almak güzel.

Genel olarak değerlendirecek olursak berbat durumdayız. Ancak toparlayacağımıza inanıyorum, taktiksel sorunu büyük ölçüde atlatıyoruz. Bir de skora ulaşabilirsek çok daha iyi olacağız. Ancak devre arasında büyük bir değişim olacağını şimdiden haber veriyorum. Bekler ve kanatlar toptan değişecek, zar zor ilerliyoruz böyle. Defansif sıkıntılar çok. Aşacağız yavaş yavaş.

DEV DERBİ, GELSENKIRCHEN'DE!

Tahminleri bekliyoruz.