Güldüğüm yorumlar oluyor hepinize çok teşekkürler

-----

Gizem'de benim gibi sene sonunda ÖSS'ye hazırlanıyordu.Hayaller kuruyorduk,aynı üniversitede okuyacaktık.Birbirimize ev arkadaşı olacak,beraber yemek yapacaktık.Hafta sonları gittiğim kursu da tamamen bıraktım.Artık hafta sonlarım Gizem'le geçiyordu.

Sınav vakti geldi.Benim sınavım kötü geçti ama kimseyi üzmek istemediğimden çaktırmıyorum.Gizem'in çok iyi geçmiş havalara uçuyor.Babasının şehir dışında tekstil işleri oluyor 2 haftalığına Bursa'ya gidecekmiş.Gizem'i de çağırmış.Gizem,Bursa'ya gideceğini söyledi.Benim de moralim ister istemez bozuldu.Bu halimi görünce babasından izin koparabileceğini düşündü ve öyle oldu da.Babası evde yalnız kalmasına izin vermiş.Tek başıma yaşamaya alışmalıyım bahaneleri.Gizem akşam beni aradı." Bize gelsene,sana yemek yapayım " . Hemen kabul ettim.Çok merak ediyordum evini,odasını.Bir çiçek alıp kapılarını çaldım.Tüm güler yüzüyle beni içeri davet etti Gizem.Geldiğim de masa hazırdı.İlk önce çorbalar vardı masada.Hiç hoşuma gitmedi ama içmek zorundayım.Çorbayı bitirdim,ardından gelen yemekler çok güzeldi.

Aradan zaman geçti " Bir şeyler içer misin " diye sordu Gizem.Bende yanlış bir şey yapmayalım diye reddettim.Suratı düştü hemen.Bende getir o zaman dedim.Hazırladı içkileri,bilgisayardan müziği açtı dans ediyoruz.İçkinin verdiği cesaretle bir dakika aralıksız birbirimizi öptük.Çok seviyordum Gizem'i.

Sonuçlar açıklandı.Ben kazanamamıştım.Gizem ise Ankara'dan bir üniversite kazanmıştı.Ben sınava bir daha girecektim.Gizem artık üniversiteliydi benden bir dönem yukarıdaydı.Ama aramızda bunun olayı bile geçmedi.....