Pendikspor 3 - 2 Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta



Kötü oynama sınırlarını zorluyoruz.Sahada hiçbirşey yapamayan bir takımız.2 tane ne olduğu belli olmayan penaltıdan gol yedik.Çok kritik bir deplasmanda daha puan bırakıyoruz.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup Puan Durumu



Rakiplerimizden birtek Adana Demirspor kazandı ve liderle aradaki puan farkı 4'e kadar çıktı.Hala şampiyonluk için umudumuz var.Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz.Rakiplerimizin puan kaybeceklerine inancımız tam.Biz eğer 9 puan almayı başarırsak şampiyon olacağızımızı düşünüyoruz.

24 Nisan | Sakaryaspor v Adana Demir | 32.Hafta
1 Mayıs |Sakaryaspor v Balıkesirspor | 33.Hafta
8 Mayıs | Dardanelspor v Sakaryaspor | 34.Hafta

Üst üste içerde Adana Demirspor'u ve Balıkesirspor'u yendiğimiz takdirde son hafta çok müthiş bir çekişme içinde geçebilir.Yalnız son 3 hafta oynayacağımız ekiplerin hepsi ilk 5 sırada.Herşeye sırıfdan başlayacağız.Bundan önce olanları bir kenara bırakıp son 3 maça çok iyi hazırlanacağız.