1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: My Team 2016

Threaded View

Quote Originally Posted by cenk1905 View Post
    bence oda kesın bı kanıt olamaz gıbı gelıyor bana adam hıc save yapmaz fıal macına saklar laptoptan hıc kapatmadan oynar onemlı yerlerde saveını yapar benım aklıma twitter olayı geldı oyunda hesabı kaydedıp otomatık secenegı yaparsak mesela mactan sonra fenerbahce fınalde kaybettı dıyor twitte gercı bunun ıcınde hemen o twıtı sılıp yenınden oynayabılırsın sonuc olarak hıle cok zor anlasılır kı kısınınde zevkıdır ayrıca kımse ben ona suclama yapamam ama forumda konu acıp bıze govde gosterırısı yapması sonucunda aklıma gelen mantıklı fıkrı soylerım forumda gozlemledıgım kadarıyla fb veya gsyle 4 sene samp. ligini alıcak abılerım olduguna ınananırım sans faktoruyle beraber ama defansta bekır ıltegun warken ımkansızdır bu...

Peki babacar ve aguero 50 şer gol atıyor ona amenna deniliyor.Tıpkı Maxim Tsigalkonun 72 gol attığı gibi Cm 01-02 de bekir irtegünün savunmasına neden inanılmıyor.Aslında ben 2. yıl satacaktım.Yedekte dursun dedim.Yabancı hakkımı ön 6 lıda kullanmayı tercih. ettim. 3 yersem 5 atarım mantığı ki gayet güzel oldu golsüz maçım istisnadır.Bekirin profilini eklerim ortalaması gayet iyi.
    Last edited by mikael23 : 19.Mart.2011 at 15:06 Reason: kelime hatası

Mesaj Yetkileri