Fazla alıntı yapamıyorum o yüzden diğer arkadaşlar alınmasınlar
Hepsine çok teşekkürler 

Originally Posted by
ultrafanatik
Git gel 12 saat, yarım gün.. o yarım günde neler yapılmaz ki Ankara da Gizem ile

Ben bi başbakanla görüşeyim de hızlı tren meselesine el atsın bir an önce. Yoksa 6 saat bizi çok bekletir. Hasrettii özlemdi, sılaydı derken menejer olamayacak.
Kardeşim senin yorumlarına gülmemek elde değil
Neler yapılmaz ki 

Originally Posted by
Revolution
Menajer olur, her gün uçakla gelir gider ne var yahu

Her gün uçakla gidecek parayı çıkartabiliriz umarım 
------------
Gizem'le tartışmıştık.Ertesi gün buluştuk.Ne şebeklikler yapıyorum ama hiç pas vermiyor.Sonunda " Babanla gelirsin işte Bursa'ya.Nolur böyle yapma.Bende kazanmak isterdim Ankara'yı.Ama olmadı yapamadım " diyerek acındırdım biraz kendimi.O da biraz yumuşadı.
Bursa seferi başlıyordu artık.Ailemi,Gizem'i ardımda bırakarak yeni bir yaşam,yeni bir çevre.Annem ve dayımla önceden gidip bir ev tutmuştuk.Evi dayadık,döşedik bizimkiler gitti.İlk günler sürekli dışarıdan yiyordum.Gizem arıyordu üzülmesin diye " İyiyim " diyordum.Her hafta sonu Ankarada'ydım.2 gün duruyor ardından ağlayarak vedalaşıyorduk Gizem'le.
Evde televizyon izlerken bir gün kapı çaldı.Karşı komşu Nurcan teyzeydi.Bana yemek yapıp getirmiş nasıl mutlu oldum anlatamam.İşte konuşuyoruz " nerelisin,ne okuyorsun,naparsın " .Elimde olsa kadını içeri davet edip muhabbete devam edeceğim.Neyse biraz konuştuktan sonra Nurcan teyze ayrıldı.
Nurcan teyzenin kocası öğretmenlikten emekli olmuş.2 tane evlatları varmış.Kız olan 22 yaşında nişanlı,erkek olan askerdeymiş.
Okulda dersleri fazla aksatmamaya çalışıyordum aklıma başıma gelmişti.Yeni arkadaşlıklar kurmuştum az da olsa ama bana en yakın karşı komşumuz Nurcan teyzelerdi.Bana her gün yemek,börek,pasta getiriyor halimi hatrımı soruyordu.Kocası para sıkıntın falan olursa çekinmeden iste diyordu.Her zaman parasız kalırsam naparım diye bir sıkıntı vardır öğrencilerde yani en azından bende.Bu sıkıntıdan Ersin amca kurtarmıştı beni.Bir öğretmen maaşıyla geçinen bu aile,gördüğün en zengin insanlardı ama bu gönül zenginliğiydi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."