Abi ben onları savunmuyorum.Seçilmelerini de istemiyorum zaten kendi takımımda onları görmek yetip artıyor bana.Toraman neden yok diyebilirler ama Gökhan Zan'ın girdiği kadroya Toraman rahat girer diyorlar.Toraman harika oyun kuruyor,top geçirmiyor da ben mi bilmiyorum.Galatasaray'la Beşiktaş'ın hali ortada.Gökhan'ın olduğu yere Toraman nasıl rahat girer onu anlayamıyorum.Kalite olarak ikisi de birbirine yakın oyuncular.Aralarında öyle bir uçurum yok.Olsa zaten Beşiktaş'ın en sıkıntılı bölgesi defansı olmaz.İki takımın da en çok sıkıntılı yerleri defans.Ve ne yazık ki bu iki takımın defans oyuncuları milli takımda bulunuyor.Keşke Fenerbahçe'de,Trabzonspor'da milli takıma daha yakışır daha kaliteli isimler olmuş olsa da onlar seçilse.Ama mecburen Toraman'a,Gökhan'a,Balta'ya kalıyoruz.Adamlar da seçiyor bunların içinden.Toraman neden seçilmiyor bilemem.Ama diğer defans oyuncularından öyle çok da kaliteli olduğu yok.Onların girdiği yere öyle çok rahat giremez.Bana göre böyle bu durum.Ama bir Beşiktaşlı için böyle olmayabilir tabi ki.

Alıntılı Yanıtla