Quote Originally Posted by mad butcher View Post
en önemlisi mehmetd nickli arkadaş , şimdi nickine baktım , scout programından bakarak pa 185 aşağısı almadığını , stadı bile editörden ayarladığını söyleyip , genel tartışmalarda oyunculara amaan editör den değiştir diye öneride bulunan biri olduğun için , senin oyundaki gerçek scoutlardan anlamayacağını düşündüğüm için bu ekran görüntüleri - bu yazıları boşa yazmışım ; direkt bu paragrafı yazsaydım gerekli cevabı vermiş olurdum zaten
üst kısmı okudum normaldi,resimlere bakmadım dediğini doğrudur diye kabul ettim zaten cevap verecek bişey yoktu.

ama burada var.

pa 185 editörden yaptığım takım için geçerli; gs yada başka bi takım için değil,stad mevzusu da takımı ben yapınca stadı da ben yaptım tabi;stadsız takım olmaz.(stadla alakalı diğer takımlarda editörden ayarlamam yoktur,yeni takım üretince mecburen tabi stadı da olacak)

amaan editörden değiştir de o anki konuyla alakalıdır;birisi konuyla alakalı soru sorunca nerden değişir diye bende editör diyorum.

gerçek scoutlardan tabii anlarım.yetenek bakma potansiyel bakma ca pa falan değil mi? ama mesele o değil;mesele benim genie den aldığım hemen hiçbir oyuncuyu scout belirtip almamışımdır. sadece alamadığımda,fiyat belirtmek için falan sormayla sınırlı kalmıştır;aratmama rağmen üst düzey bulamamış yada buldukları pahalı gelmiştir.(hem ucuzu mesela free hem de daha iyisini genie den öğrenirim.)

mesajı şimdi gördüğümden şimdi yazıyorum.

iyi günler.