Chelsea Nuriye Talip!
Milli Takım ve Sevilladaki Performansı ile göz dolduran futbolcuya Chelsea talip oldu 15M Euroluk Teklifi Kabul etmeyen Sevillanın kapısını ikinci kez çalmak için hazırlanan Chelsea Ortasaha için alternatif isimleride izliyor.
İspanya Kupaıs 4.Tur 2.Maç
Alexis Sanchez Ve Alicante
La Liga 12.Hafta
Betis iyi oynadı Kazanamadı
Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Maç
Stuttgart Prestij Maçına Çıkan Sevilla Karşısında Zorlanmadı
![]()
Başarılar Fm 2010'da Sevilla ile çok zevkli bir kariyerim yapmışdım. Negredo coşuyordu sürekli.
stutgart maçı kötü olmuş.Ama sağlık olsun arada olur böyle pürüzler![]()
La Liga 13.Hafta
Gergin 90 Dakika
Değerlendirme :
Rakip Sürekli bizi kızdırmayı denedi fakat oyuncularımız uyarım sonucu hiç tartışmaya girmedi ve Levante oyuncuları sürekli olarak kart gördü ve eksik kaldılar.Kazanmasını Bildik Lider Barcelona ile aramızda 4 Puan var.
La Liga 14.Hafta
Zorlu Maçta Gülen Sevilla
Değerlendirme :
Rakibimiz bizden iyi oynadı fakat duran toptan bulduğumuz golle lideri takibimizi sürdürdük.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Maç
Dinamo Moskova Sahadan Silindi!
Değerlendirme :
Rakibimiz top oynayamadı fakat bizde sonuca gidemedik neyseki Alexis Sanchezin attığı golle 3 puanı hanemize yazdırarak 6 Maçta 5 Galibiyet 1 Mağlubiyet alarak gruplara noktayı koyduk.
Puan Tablosu :
![]()
Guardiola Sevilla'dan Çekiniyor!
La Liga 15.Hafta
David Villa ve Diğerleri
Değerlendirme :
Anlamıyorum artık ne kadarda iyi oynasak bu takıma karşı birşekilde gol atıyorlar ve yemiyorlar.Puan Farkı 7 Oluyor Ne yazıkki. Madrid Ensemizde.
Last edited by RequiemS : 23.Mart.2011 at 21:33
Ben son maçı göremiyorum sadece.
Düzelttim![]()
İyi oynayıp kaybetmişiz öyle olmasa hiç üzülmeye deymez![]()
İki Golüde Villa Kendi Yarattı Resmen
Yeni Transferimiz
Takıma Bedelsiz Olarak Katılmıştır ve nasıl oldu bilmiyorum ama İspanyol Vatandaşı oldu.
Adam tam baby face amaTakım oyunu biraz yüksek olabilirdi ama genele bakılırsa yetenekli futbolcu
Eğer daha önce hiçbir kulüpte oynamadıysa olur diye biliyorum ben
![]()
Arjantinden getirdik bunu yanlış hatırlamıyorsam
Badelj Sevillada!
2 Sezondur Valenciada top koşturan Hırvat oyuncu 7M Euro karşılığında Sevilla kadrosuna katıldı.Sevilla Teknik Patronu açıklamasında bu sezon Nuri ve Fernandinhonun orta alanda çok yalnız kaldığını ve 3 Kulvarda giden bir takım için 3.Bir oyuncu şart olduğunu vurgularken Badelj Çok yetenekli bir oyuncu ve gelişimini sürdürecek dedi.
Yaya Sanogoya Barça Talip
Barcelonanın Fransız Forveti Kadrosuna Dahil Etmek için Endülüs Ekibinin Kapısını çaldığı belirtiliyor.
La Liga 16.Hafta
Sevilla Şoku Atlattı
Değerlendirme :
Ligde 7 Puan Olmasına Rağmen Fark Takibimizi Sürdüreceğiz.Kaliteli Bir kadroya sahibiz Barcelonada Hata yapacaktır umarım.
İspanya Kupası 5.Tur 1.Maç
Gençler Başaramadı
Değerlendirme :
Gençleri Oynattık Daha iyi oynayan taraf olmamıza rağmen mağlup olmaktan kaçmadık rövanşı zora soktuk .
La Liga 17.Hafta
Sessizliği Alexis Sanchez Bozdu
Değerlendirme :
Zor Bir Maçtı Kazanmak önemliydi takibe devam.
İspanya Kupası 5.Tur 2.Maç
Alexis Sanchez Tenerifeyi DAĞITTI
Değerlendirme :
2-0'ken alta alıp yorumlara bakayım dedim ilk yarı 6 olmuş oyuncuları değiştirip dinlendirdim fakat Alexis Solo yaptı
La Liga 18.Hafta
Bembeyaz Sahada Gol Yağmuru
Değerlendirme :
Tamamen Bembeyaz bir sahaydı izlerken sıkıldım gerçekten ama kazanmayı bildik.Alexis Sanchez Formunu sürdürüyor.
Kupada Çeyrek Finalde Rakibimiz Barcelona İspanya Kupasında Erken Final
Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final Öncesi Rakip Benfica
Marek Hamsik Chelsea'de!
Chelsea Bu transfer için 31M Euro Ödeyecek.
İspanya Kral Kupası Çeyrek Final 1.Maç
Sonunda Oldu!
Değerlendirme :
Yedek Ağırlıklı geldiler biz ise sadece stoper bölgesinde gençlere şans verdik ve maçı kazanıp avantajlı skoru elde ettik.Deplasmandada Yedek Çıksınlarda Eleyelim
La Liga 19.Hafta
Göz Dağı
Değerlendirme :
Barça Deplasmanı öncesi Göz dağı verdik.Tenerifeden Sonra ikinci kez farklı skor elde ettik ve Bu hafta Villarreal Barçayı yendi! Geçen haftada espanyolla berabere kaldılar. Aradaki Fark 2 .
Ensendeyiz Barça!
İspanya Kupası Çeyrek Final 2.Maç
Gol Duellosu ve Tur Sevillada!
Değerlendirme :
Kupayı Ciddiye Almayan Barça Bedelini ödedi.Espanyol Geçen yılın kupa sahibi R.Madridi eledi.Yarı Finalde Rakip Malaga .
Espanyol ise At.Madrid ile eşleşti.
Barcelona çok iyi olmuş umarım turu geçersin .
Yazarken KazamşısınKupayı Alırsın Artık