1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Yabancı personel ve oyuncularla ilgili birkaç soru

Hybrid View

Karar Oyuncunun Maç İçinde Teknik ve Soğukkanlıllığını Birleştirerek Hamle Yapmasını Sağlar.

Kararlık Bunun Diğer Bir Adı Azimdir Maçlarda Yılmadan Oynayan Adamdır.

Antremanlara Daha İyi Hazırlanması Oyuncunun Fiziksel Özelliklerle Alakalıdır ve Sakatlıklara Karşı Kendini Daha Güçlü Hissetmesini Sağlar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Mental Özellikleri Etkiler. Ama Kararlılık ve Çalışma Oranı Benim Bildiğim Daha Çok Etkiler Maçlarda Olsun Antremanda Olsun Bu Özellik Düşükse Kendini Veremez Maçlara, Çok Geliştiremez Oyuncu Kendini
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Karar Oyuncunun Maç İçinde Teknik ve Soğukkanlıllığını Birleştirerek Hamle Yapmasını Sağlar.

Kararlık Bunun Diğer Bir Adı Azimdir Maçlarda Yılmadan Oynayan Adamdır.

Antremanlara Daha İyi Hazırlanması Oyuncunun Fiziksel Özelliklerle Alakalıdır ve Sakatlıklara Karşı Kendini Daha Güçlü Hissetmesini Sağlar.
    önce mental dedinizdi,şimdi fiziksel diyonuz kafam daha da karıştı o zaman bi soru daha sorayım:
    bu ek bir dosta var hani işte zengin başkan gelemez falan olan dosya o dosyanın içindeki ifadeleri soracağım:

"NO_RICH_INDIVIDUAL_TAKEOVER" "Turkey"
    "NO_CONSORTIUM_TAKEOVER" "Turkey"
    "NO_PLC_TAKEOVER" "Turkey"
    "NO_FANS_TRUST_TAKEOVER" "Turkey"

bu ifadeler ne demek?

1.zengin başkan olmaz(abramovic gibi),2.konsorsiyum(kayyum falan mı yada belli bir grup mu almaz nedir?),3.bilmiyorum,4 taraftar güveni gibi ama tam anlaşılmadı,takımın taraftarı klübü basıp yönetimi almaz(a.polat'ı ibra etmemek gibi)mi?

bu arada zannedersem kendi ligim hariç diğer ligleri sildiğimden crashdump aldım yeni bir oyuna başlarken;tek lig olduğundan herhalde bu olmadı yani yeni editör dosyası yapmam gerekecek

bu arada karar ve kararlılık maç içi dediniz demek ki değil,çalışkanlık desem çalışkan ama
    fiziksel durumu iyi değil;sağlık olabilir dedim ben belki;yada dayanıklılık olabilir yada maksimum 3-4 haftalık 1 sakatlık eklemek durumunda olacağım.

Mesaj Yetkileri