Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Vefa Sadece Bir Semt İsmi Değil

başarılarr kardeşim..=) ama şu amatör yamaları bir türlü düzgün yapamıyorlar bu kadar zor mu anlamıyorum..

mesela izmitsporla oynamışsnn 6 atmşsn =) ben o takımda oynuyorum ama kocaelide 2. amatördeyz yani =)))

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by caalar View Post
    başarılarr kardeşim..=) ama şu amatör yamaları bir türlü düzgün yapamıyorlar bu kadar zor mu anlamıyorum..

mesela izmitsporla oynamışsnn 6 atmşsn =) ben o takımda oynuyorum ama kocaelide 2. amatördeyz yani =)))
    Yani aslında doğru diyorsun ama ne yapalım. Bizim burada 4-5 sene önce ve belki daha fazla süre önce Manisa Mensucatspor kapandı mali kriz nedeniyle fakat her sene amatör küme yamalarına koyuluyor.

Zorlu kariyerleri severim.Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aha lisemin takımı Vefaspor. Otobüsleri bizim lise avlusunda çok görüyoruz.

Başarılar.

Quote Originally Posted by caalar View Post

Bu kadar zor
    1- 81 ilin tüm takımlarını dataya turksportal'ın doğru olarak koyabilme ihtimali araştırmacı ekibin kalitesine rağmen milyonda 1...1 yıl uğraşmaları gerekir...Belki de daha fazla hem de belki de süper ligle uğraşmaya bile fırsat bulamadan... (BAL'da bile 3 takım eksikti datada. 2 tanesi bir alt ligde idi biri ise hiç yoktu. Ki BAL'da tüm takım bilgileri TFF sitesinde mevcut şu anda...) ki koysa da 2 var o ise imkansız...

2- 81 grup oluşturup doğru grupları koysan da 81 grup oluşturduğun için oyunu 30-40 lig açıkmış kadar yavaş oynayacaksın. 2. sene tüm takımlar sil baştan değişecek. Üst ligden düşenler doğru ile düşmeyecek.

3- BAL'ın gerçek kurallarında her ilden kaç takım olabileceğinin kriterleri var... O kuralları ben koyamam zaten bu editör imkanı ile SI bile yapabilir mi bilmem...

- Bir üst ligde başarılar...

Yamada Eğirdirspor varmı acaba?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri