Evet arkadaşlar uzunca bir süre konuyla ilgilenemedim çünkü oyunu başka bir bilgisayarda oynadım bu süre zarfında...Bu süre zarfında Ligi şampiyon olarak tamamladık UEFA Avrupa Ligi'nde son 16ya kaldık ve Man.City'ye elenerek turnuvaya veda ettik..Ocak sonu gibi 8 Ocaktaki WHU FA Cup maçında Torres 2 aylık , Gerrard ise 8 aylık sakatlandı..Takımın dengesinin bozulacağını düşündüm fakat pek de öyle olmadı tabii ki yerlerine oynattığım oyuncular onların performansına ulaşamadı fakat ellerinden geleni yaptılar..Bu süre zarfında Kuyt takımı sırtlayan isim oldu diyebilirim..Chelsea bizi gerçekten zorladı bir ara 9 puana çıkardığımız farkı iki kere üst üste kaybederek 3e indirdik biraz panikledim ama Chelsea'nin Tottenham deplasmanından eli boş dönmesiyle Birmingham deplasmanından şehrimize şampiyon olarak döndük...Torres sakatlıktan sonra bir kaç hafta oynadı fakat uzun bir sakatlık dönemi atlattığı için faydalı olamadı..İlk yarıdaki oyununa sayalım.. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde çok büyük hayal kırıklığı yaşadık hedefimiz kupaydı ancak olmadı üzgünüz bir hafta sonra Bolton ile FA Cup finali oynayacağız taraftarımıza bu kupayı da armağan etmek istiyoruz..
Neyse ben uzatmadan genel olarak maç sonuçlarını koyayım tek tek koyamayacağım maalesef toplu halde gözüme çok fazla gözüktü

Kalan maçlarım:

Anfield'teki son maçımız'da Merseyside Derbisinde ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Everton'la karşılaşacağız...Evimizdeki son maçımızda şampiyon ünvanımızla taraftarımıza bir galibiyet hediye etmek istiyoruz

Puan Durumu: