-
1- Geçen yılki korner "bug"u giderilmiş mi ve duran toplarda gol olma ihtimalleri nasıl ?
Bug olayını hiç denemedim . Takıma duran top çalıştırdığın takdirde eğer stoperlein kafa ve zıplama özellikleri min. 14-15 civarı ise ön direk ve arka direk kombinayonlaryla gerek kornerlerden gerekse serbest vuruşlardan bolca gol oluyor ..sezonda 10 golü buldu stoperlerim..
2- Kanat ataklarında başarı sağladığınız bir diziliş var mı yoksa yine geçen yılki gibi kanat organizasyonları zayıf mı oluyor ?
Gerek inside forwad kullanarak gerekse winger kullanarak çok etkili olduğumu söyliyebilirim..Kanatsız bir diziliş düşünemiyorum.
3- Kullandığınız dizilişler içinde en çok memnun kaldığınız diziliş hangisi?
4-1-2-2-1 kanatlı sistem kanatlar inside forwad favori taktiğim .. Ama tabi alt liglerde 4-4-2 nin etkili olduğunu söyliyebilirim.
4- "match preparation" bölümünün faydalarını gördünüz mü ya da uygulamada nasıl sonuçlar aldınız ?
Çok faydasını gördüm. İyi bir yenilik olmuş bence
5- Maç izlerken rakibinizin ataklarında bir türlü önlem alamadığınız durumlar nelerdir? ( Bilgisayarın en güçlü yanı )
Takımın maç seçmesi bence pc nin en güçlü ve karşı koyulması zor durumu..
6- FM 2011 ile gelen en güzel yenilik nedir?
Match preparation ve diyolglar
7- Taktik yapım konusu zor mu yoksa yaptığınız taktiğe kısa sürede takımınız uyum sağlayıp başarıya ulaşıyor mu?
Taktik yapımı aynı. Uyum süresi ise normal
8- Geriye düştüğünüzde maç çevirmek zor mu?
Son 20 dakikada hucum taktiğime geçerek çevirdiğim veya puan aldığım sayısız maç hatırlıyorum. Ama tabi bunun zamanını kestirmek önemli .. Maçın başlarında alınan risklerin pek olumlu sonuçlandığını söyliyemem.
9- Rakip gollerin geneli nasıl oluyor ? ( Duran toplardan mı?Kanat organizasyonu mu? Araya atılan toplar mı?Göbekten organize goller mi? )
Kullandığım taktiğe göre savunmayı geride kurduğumdan uzaktan şut ve duran toplardan oluyor. Pek ara toptan gol yediğimi söyliyemem .Çünkü defansı geride kullanırım ve hızlı savunmacılar kullanırım.
10- "Saha içi dizilişte ...... pozisyonu en önemli yer haline gelmiş" diyebileceğiniz mevki neresi? (DC-DRL-DMC-MC- vs vs... )
Kanat oyuncuları ..
Mesaj Yetkileri