10 yılın emeği de var ortada bakalım anket açık kalsın biraz![]()
İstifa Et
İstifa Etme
Senin save dosyanı açıp baktım 10 senelik bi emek vermişsin ve iyi bir başarı yakalamışsın cidden afyona bence afyonu milan yaparsın yapana kadarda devam et hem daha çok keyif alırsın ne yaptım ben bu takımı diye.Milan zaten kendini kanıtlamış bir takım sıkılırsın diye düşünüyorum.Emeklerinin boşa gitmemesi taraftarıyım .
bence afyonda kal onu mılan sevıyesınde bı takım yap
Milandan düşük bir avrupa takımına gidebilirsin hocam
Biz AF*YOK diyelim he ne dersiniz
gerçi dünkü sivas 4 eylül belediyesi beraberliğinden sonra soğudum bu takımdan
ama bi kaç gün sonra eski şevkle ve heyecanla devam ederim ya milanla ya afyonkarahisarsporla
gönlüm afyonkarahisarsporla tükürdüğümüzü yalıcaz
AFYONKARAHİSARSPORLA YOLA DEVAM
Bir süre önce yönetimle arasına kara kedi giren menejer Ahmet Narin Afyonkarahisarspor taraftarları ve türksportal forum üyelerinin taksimde yaptıkları ve iki trilyon insanın katıldığı Ahmet Hoca Afyona Geri Dönsün mithinginin ardından kulübe geri döndüğünü ve mücadelesine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi
Last edited by sarianet : 05.Nisan.2011 at 21:14
Uzayda Hayat Varmış Demek ha ?![]()
2 Trilyon insan nedir?![]()
Bir bilmecem var çocuklar
TRABZOM MAÇINDA DÖRT GOL ATTIK DURUM HALA 2-2 NASIL ????? AZZZ SONRA
PORTO'ya da AF-YOK
üstün oynuyorduk maç bizim hakkımızdı gol atmalıydık diyorduk ve hasretle beklediğimiz golü doksan artıda bulduk
![]()
ligde üst sıralara tırmanmaya devam ediyoruz şampiyonluk hayal gibi şlyi zorlayacağız
l grup maçlarının sonuncusunu oynayıp yatıcam bugünlük yeter
OLMADI
Şampiyonlar liginde ilk sezonumuz olmasına rağmen iyi puanlar topladık ama gruptan çıkmamıza bu puanlar yetmedi
![]()