Ss'ler biraz gecikti. Bu gecikme için takipçilerden özür diliyorum. Buyrun başlayalım.
UPL 1. HAFTA

İlk maçımızda daha önceden tahmin ettiğimiz uyum sorununa yakalandık. Fazla varlık gösteremedik, kendi sahamızda mağlubiyet kötü oldu. Maresca'nın ilk maçında sahalardan 3 ay uzak kalacak olması da ayrı bir dezavantaj. Bu arada yeni transferimiz Ivan Perisic de ülkeye alışamadığı için 1 ay izin aldı.
UPL 2. HAFTA
Karpaty Lyiv bizi hezimete uğrattı; fakat inanılmaz şansımız sayesinde 1 puanı aldık. Perisic'in yerine oynattığım Denilson'dan da beklenen verimi alamadım,bu ilk 2 maçta 4-1-1-3-1 oynamıştım, bir sonraki maçta 4-1-2-2-1'e dönebilirim. Ukraynalı forvetimiz Eugene Seleznyov'dan da beklenen verimi alamadım, bir sonraki oyunda Barral'ı sahaya süreceğim.
UPL 3. HAFTA
Verkhovtsov'un penaltısıyla öne geçtik, Barral'la da işi bitirdik. Yaptığım tüm radikal değişiklikler faydalı oldu, mükemmel bir maçtı!Takım istediğim oyunu oynadı; Barral da beni çok etkiledi.
UEFA ELEMELERİ 3. TUR 1. MAÇ

Takım mükemmel oynamaya devam ediyor. Güçsüz rakibimiz karşısında farklı kazandık, bu takımımız için iyi bir moral oldu. Barral-Tom-Konoplyanka'dan oluşan hücum üçlüsü rakiplerini ezmeye başladı.
UPL 4. HAFTA
Nazarenko'nun müthiş füzesiyle öne geçtik, Barral da yine yaptı yapacağını. Güzel bir galibiyet.
UEFA ELEMELERİ 3. TUR 2. MAÇ

Yedek ağırlıklı kadromuzla çıktık, ve oyuncularıma salaş davranmalarını söyledim. Onlar ise çok fazla salaş davrandılar ve 2 gol yedik, fakat panik yapmadan bir sonraki tura çıktık. Bir sonraki turda rakibimiz BATE Borisov.
UPL 5. HAFTA

Barral beni heyecanlandırıyor.
UPL 6. HAFTA

İlk yarıyı 2-1 önde bitirdik; fakat ikinci yarı bilgisayarımın başında olamadığım için takımımı korumasız yakalamışlar, ve bizden 2 puanı çalmışlar.
UEFA ELEMELERİ 4. TUR 1. MAÇ

BATE karşısında zorlanmadık.
UPL 7. HAFTA

Kryvbas'ı ilk devre ezdik, fakat ikinci devrede Cheberyachko'nun atılmasıyla planlarımız bozuldu. İleride oyunu tutsun ve skora yatalım diye Seleznyov'u oyuna aldım, fakat o beni şaşırttı ve 2 gol attı, maçı 3-0 aldık.
UEFA ELEMELERİ 4. TUR 2. MAÇ

BATE karşısında golü erken yiyince telaşa kapıldık, fakat sahneye Barral çıktı. İlk golde mükemmel dribblingiyle kaleciyi kaleden uzaklaştırdı ve topu Jonatas'a yolladı, Jonatas'a sadece topu boş kaleye vurmak kaldı, ikinci golü ise kendi attı zaten ve maçı kopardı. 2. yarıda BATE'nin oyundan düşmesiyle goller bulduk, rahat kazandık. İşte UEFA grubumuz şöyle:

Ortalama bir UEFA grubuna düştük. 2.lik için Celtic'le kapışacağımızı düşünüyorum, fakat işimiz zor. Gruptan çıkmak istiyorsak 2 Sparta Prag maçından da 3 puan almamız en önemli etken.
UPL 8. HAFTA

Pilot kulübümüz Arsenal Kyiv'i Nevmyvaka'nın kornerden attığı golle 1-0 yendik. 8 hafta sonucu ligde oluşan puan durumu şöyle:

GENEL DEĞERLENDİRME: Takımımız iyi gidiyor. En başta belirttiğimiz hedeflerin hiçbirinde fire vermedik. Transferlerimiz çok faydalı oldu. Özellikle Konoplyanka-Tom-Barral üçlüsü ligin en formda oyuncularından.
Geçen haftalar sonrasında ideal onbirim şöyle gelişti: Kalede Lastuvka, Dl Bozovic, Dc Vernydub ve Nevmyvaka, Dr Mandzyuk, Dmc Verkhovtsov, Mc Nazarenko ve Jonatas, Aml Konoplyanka, Amr Tom ve St Barral.
Kötü performans aldığım oyuncum yok, hepsinden çok memmunum. Kadromuzda mükemmel bir rotasyon imkanı da var. Düşünün, sadece mc için Nazarenko, Maresca, Jonatas, Cheberyachko, Holek, Rotan, Kravchenko, Kalinichenko gibi alternatiflerim var. Seçip seçip oynatıyorum. Fakat takımın en iyi performans gösteren oyuncuları Barral ve Tom. Harikalar yaratıyorlar, küçük liglerde oynayanlara öneririm, Tom'un fiyatı çok da cüzi.
Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki, hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. İyi transferler yaptık, meyvelerini alıyoruz. Büyük bir sürpriz yapan Vorskla takımı da tökezlemeye başlayınca daha da yükseleceğiz. Her şey planlar doğrultusunda ilerliyor sizin anlayacağınız.
FK Dnipro Dnipropetrovsk'un fikstüründeki gelecek maçların ss'leri, yakında...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."