FK Dnipro Dnipropetrovsk birkaç maç daha oynadı. İşte o maçların ss'leri:

UKRAYNA KUPASI 2. TUR

Nevmyvaka'nın tek golüyle tur atladık. 3. turdaki rakibimiz Illichivets.

UEFA KUPASI L GRUBU 1. MAÇ

Sparta Prag'ı ezdik! Maç farka da gidebilirdi, fakat Cheberyachko hat-trick'i kaçırdıktan sonra skoru koruduk, fazla yüklenmedik. Grubumuzdaki diğer maçta Celtic'in Liverpool'la berabere kalmasının ardından 3 puanla zirvedeyiz.

UPL 9. HAFTA

Ligin iddialı ekiplerinden Dinamo Kiev'le karşılaştık. İkinci yarının başında bulduğumuz golle umutlanıp gol arasak da kalite farkı buna izin vermedi. Yine de oyuncularımın iyi niyetli oyunlarından memnunum.

UKRAYNA KUPASI 3. TUR

Illichivets karşısında zorlanmadık ve çeyrek finale çıktık. Çeyrek finaldeki rakibimiz Obolon.

UPL 10. HAFTA

Bizim için ligde bu devrenin en kritik maçıydı. Ligde çok büyük ihtimalle çekişeceğimiz Metalist'i deplasmanda yenmek çok çok önemliydi, zor da olsa bunu başardık. Barral yine sahnedeydi

UEFA KUPASI L GRUBU 2. MAÇ

MÜKEMMEL BİR MAÇTI! 9 kişi kalsak da deplasmanda Celtic'i mağlup etmeyi başardık! Gruplardaki en önemli maçlarımızdan birini kayıpsız atlattık, tek kelimeyle harikuladeydi!

UPL 11. HAFTA

Sevastopol karşısında bir türlü istediğimiz son vuruşları yapamayınca galibiyet golünü bulamadık. 3 puan almamız gereken bir maçtan 1 puanla ayrılıyoruz, üzgünüz.

UPL 12. HAFTA

Bu sezon ligde oynadığımız 2 büyük maçta da kalite farkını hırsımız sayesinde dengelemeyi başaramadık, yine tek farkla yenildik. Fakat oyuncularımı suçlamıyorum, Shakhtar ve Dinamo Kiev'in gerçekten mükemmel bir kadrosu var.

UEFA KUPASI L GRUBU 3. MAÇ

Maçın başlarında bireysel yetenekleriyle bir gol attılar ve öne geçtiler fakat maç boyunca üstün oynayan taraf bizdik. Tam maç bitti demeye başlamıştık ki, Barral ortasahada bir top kaptı, ve Tom'un önüne attı. Tom, önündeki oyuncuyla birebir oynadı, çalımladı ve yerden ortasını yaptı. Top Glen Johnson'un önüne gitti, fakat o topa hareketlenmeyince Konoplyanka hızıyla onun önüne geçti ve topu ağlara bıraktı, 90+4'teki golle BERABERLİĞİ SAĞLADIK, MÜKEMMEL OLDU! 3 maç sonunda 7 puanla lideriz, ve en yakın takipçimiz Celtic'in 4 puanı bulunmakta.

UPL 13. HAFTA

Bizden bir üst sıradaki Volyn'le oynadığımız maçta mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıktık. Erkenden 10 kişi kalmalarıyla bütün maçı biz konrol ettik, fakat gol bir türlü gelmiyordu! En sonunda overload yaptım, bir duran topta arka direkte boş kalan Vernydub topu ağlara gönderdi. Son dakikalarda da Nevmyvaka bizi iyice rahatlattı, stoperlerimin golüyle 3 puanı aldım, 5.liğe yükseldim.

GENEL DEĞERLENDİRME: Takım kötü oynamıyor fakat ligin 2 fantastik ekibiyle maçlarımızı ardarda oynadığımız için sıralamada biraz geriledik. Şu an 24 puanla 5.yiz, 4. Vorskla'dan 3 puan gerideyiz fakat 1 maç eksiğimiz var. Kötü sayılmayız yani.

Avrupa'da ise hiç beklemediğim bir performans sergiliyoruz, mükemmel gidiyoruz. Gruptan çıkmak bizim için bu sezon büyük bir başarı olacaktır.

Ukrayna Kupası'nda da fire vermeden yolumuza devam ediyoruz. Açıkçası genel görünüm böyle. Takımımdan çok memnunum. Sezonu iyi derecelerle bitireceğimize inanıyorum.

FK Dnipro Dnipropetrovsk'un heyecan verici gelecek fikstür maçları, yakında..