Grubumuzda 12 Marmara ekibi var bunların 5 i İstanbuldan,geri kalan 5 ekip biz dahil Ege bölgesinden,birtek Kahramanmaraş var diğer bölgelerdençok acayip denk geldi grup
![]()
Grubumuzda 12 Marmara ekibi var bunların 5 i İstanbuldan,geri kalan 5 ekip biz dahil Ege bölgesinden,birtek Kahramanmaraş var diğer bölgelerdençok acayip denk geldi grup
![]()
Futbolcularımızla gene çok güzel,eğlenceli,yorucu bir kap dönemi geçirdik
Kamptan sonra hazırlık maçlarımızı oynamak üzere geçen seneki gibi deplasmanlara gittik
Takım birbirine çabuk alıştı lige hazırız
Bir Ana takım bul bence Agah , Ben kullanmıyorum o muhabbeti ama kiralık oyuncular için alt liglerde bire bir ideal bir seçim![]()
Yeni sezonda başarılar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2.Lig başlıyor
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
3.Hafta sonunda oluşan puan durumu
kardesım bu kadar lukse kacmaelamanlar sonra sımarır bak
![]()
İdç nin şampiyonluguna sevindim açıkcası![]()
Türkiye Kupası 1.Tur
Türkiye Kupası 2.Tur
Playoffta Bank Asya temsilcisi Akhisar Belediye ile karşılaşacağız,umarım kazanıp gruplara kalırız ekonomi olsun azcık
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
6.Hafta sonunda oluşan puan durumu
sende fırsaattan istifade kullanıyon 5yıldızlı otelleri![]()
Türkiye Kupası Playoff
Müthiş bir mücadele göstererek gruplara kaldık,bunda rakipleri pek dişli olmamasıda etken
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
9.Hafta sonunda oluşan puan durumu
Son 2 maçta kötü oynadık Selimde son maçlarda etkisiz gol yollarında sıkıntı çektik
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
12.Hafta sonunda oluşan puan durumu
puan farkının açılmasına izin vermemek lazım birde son 8-9 haftada takımlar barcalaşıyor Türkiye alt liglerinde![]()
eto'o bitmiş.
Türkiye Kupası B Grubu 1.Maçımız
Kupada şuana kadar gayet etkili oynuyor takım ekonomiye katkı oluyor,kupada bir hedefim yoktu ama rakipler dişli gelmeyince önce gruplara kaldık şimdide ilk maçımızı kazandık bakalım devamı gelecekmi
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
Puan durumu
Türkiye Kupası B Grubu 2.Maçımız
16.Hafta
17.Hafta
Devre arası puan durumu
Normalde son haftaki maçımızı Altınordu ile yapmamız gerekiyordu ancak fikstürü müsait değildi sanırım yerleri değişti güngörenle bizim için iyi oldu bir sürü sakatı vardı güngörenin
Türkiye Kupası B Grubu 3.Maçımız
lige çok iyi başlamışız...umarım arkası gelir...güzel tatil beldesi fethiyeyi şampiyon görürüz...
Türkiye Kupası B Grubu 4.Maçımız
Grup sonucu
Türkiyede futbolla ilgilenenlerin dikkatini çekmeye başardık.Güzel bir deneyim oldu kulübümüz için
Devre arası transfer döneminde 3 bedelsiz isimle anlaştık
Orta sahaya Adanaspordan Onur Demirtaş'ı
Forvete Diyarbakırspordan Fırat Özer'i
AML bölgesinede Orduspordan Mehmet Ayaz'ı alarak kadromuzu güçlendirdik.
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
Puan Durumu
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
Puan durumu
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
Puan durumu
Son dakikalarda 2 puan bırakmaktan bıktım artık ya
Vayyy memleketimin takımının kariyerini görmek ne güzel,sevindirdin beni gerçekten![]()