Boston Celtics'in All-Star oyun kurucusu Rajon Rondo sezonu iyi bitirmedi. Rondo'da ki form düşüklüğü play-off'lar başlarken Boston taraftarı adına Shaquille O'Neal'in sakatlığı kadar önemli.

Rondo kendisinin durumunu ESPN'de yayınlanan "The Association: Boston Celtics" programı için değerlendirirken, eski takım arkadaşı Kendrick Perkins'ı çok aradığını ve onun yerine kimsenin dolduramadığını belirtti. Rondo, "Bunun bir iş olduğunu biliyorum. Ama Perk'in takası bana kişisel geldi. Onunla çok vakit geçiriyorduk. Özellikle de deplasmanlarda onu çok arıyoum. Onunla yemeğe giderdik, alışveriş yapardık, AVM'leri dolaşırdık. Şu anda kendim gibi değilim biliyorum." dedi.

Takımın diğer bir yıldızı Ray Allen da "Takımın kimyasını yeniden oluşturmaya çalışıyoruz. Çünkü son çeyrekte maçın sonlarına gelirken o kimya sana maçları kazandırıyor. Herkes herkesin ne yapacağını, ne istediğini biliyor olmalı" dedi.

Anlaşılan genel menajer Danny Ainge bu takası yaparken saha dışı etkisinin bu kadar büyük olacağını tahmin etmiyordu. Bütün taşlar yerinden oynamış görünüyor.

Basketbolseverler