1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: TGT - İngiltere Komple Grafik Paketi

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İNDİRME ve KURULUM

1.adım: Aşağıdaki linkten TGT Ingiltere Paketi.rar dosyasını indiriniz. Rar dosyasını herhangi bir yere açınız.

2.adım: TGT İngiltere Paketi içerisindeki 4 klasörü (ads, Arkaplanlar, Logolar ve Formalar klasörleri) "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures" içerisine atınız. graphics ve/veya pictures klasörleri yoksa kendiniz oluşturunuz.

3.adım: TGT İngiltere Paketi içerisindeki "fm.xml" ve "radial.xml" dosyalarını "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\ads" içerisine atınız. ads klasörü yoksa kendiniz oluşturunuz.

Not: Eğer İngiltere Premier Ligi ile ilgili daha önceden yüklediğiniz bir grafik paketi varsa başka bir yere taşıyınız, aksi taktirde çakışma yaşanır.

ÖNEMLİ NOT: Paketimizde Logolar yukarıda ekran görüntülerinde göreceğiniz üzere Klasik Stil ve FLL Stil olmak üzere 2 farklı stilde yer almaktadır. Çakışma yaşanmaması için kurulumu yaptıktan sonra eğer klasik stil logoları kullanmak istiyorsanız "TGT İngiltere Paketi\Logolar" içerisinde yer alan "FLL Stil Logo" klasörünü kaldırınız. Eğer FLL stil logoları kullanmak istiyorsanız gene "TGT İngiltere Paketi\Logolar" içerisinde yer alan "Normal" ve "Organizasyon Logoları" klasörlerini kaldırınız.

4.adım: Aşağıdaki linkten TGT İngiltere paketi için hazırladığımız Skin'i indiriniz. İndirdiğiniz tgt skin.rar dosyasından çıkan "tgt skin" klasörünü "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\skins" içerisine atınız.

Last edited by Walter Sakana : 16.Nisan.2011 at 02:31

Mesaj Yetkileri