bugünde devam edemeyeceğim gibi malesef yarına vizem var yarın akşam devam 2 gün de bitirmeye çalışacağım sezonu![]()
Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
bugünde devam edemeyeceğim gibi malesef yarına vizem var yarın akşam devam 2 gün de bitirmeye çalışacağım sezonu![]()
eto'o bitmiş.
vizelerde başarılar hocam aynı durumdan ben de muzdaribim![]()
aynen sanada dostum başarılar valla hepsi şemsiye tarzı geçtiği için sıkıntılar büyük![]()
eto'o bitmiş.
hangi bölümde okuyosun ?
elektrik-elektronik müh dostum sen ?
eto'o bitmiş.
bilgisayar öğretim teknolojileri öğretmenliği...
senn bölüm zormuş hakikaten...
geçen var mı bundan![]()
bundan geçen çok oluyor ya yarı yarıya geçer sınıfbunu bağlayan ders sıkıntı sınıfın yüzde 20si geçiyor anca
![]()
eto'o bitmiş.
öle dersler bizde de var...
C++ dan 12 kişi mi ne geçmişti
bi de öğretim tasarımı ve bilgisayar destekli öğretim den çok kalan oluyor...
adam 86 lı mezun olacak tek bu dersi kalmıs(öğretim tasarımı) hala alıyor alttan![]()
çok sıkıntı oluyor ya öyle olunca bizde 2002-2006 arası yani uzatanlar 1 veya 4 yıl arası sınıfın yarısını dolduruyor bütün bölüm derslerinde uzatmadan bitirme oranı yüzde 30larda malesef![]()
![]()
eto'o bitmiş.
hamam sıcak hocam accık terletio tabi![]()
haftasonu devam etmem zor gibi 2 vizem daha var baya önemli olan
eto'o bitmiş.
Güzel ve zorlu bir kariyer..Bazı maçlarda etkili olmamıza rağmen gerçekten kötü puan kayıpları olmuş..Puan farkları çok fazla değil..yükselişe geçebilirsin..Başarılar diliyorum.
teşekkür ederim bireysel hatalar çok puan kaybettirdi bize eğer onları telafi edersek 2.yarı farklı olur takımım için.bu senede amacım kazasız atlayıp çifter dikişle çıkmak EPL ye.
eto'o bitmiş.
tek vizem kaldı oda pazartesi ondan sonra daha seri bi şekilde ilerleyeceğim bugün bi kaç maç![]()
eto'o bitmiş.
Güzel gidiyoruz taaa altlardan takım çıkarmak hep zevkli oluyor![]()
playoff a kalmadan bitir işi playofflar tam karin agrisi...
aynen aynen amaç o zaten kardeşim play-offta çıkamayız diye düşünüyorum ilk 3 direk çıkıyor zaten bi girebilsek ilk 3e alt takımlardan iyi puan topluyorum ama benden üst takımlar çok zorluyor.
eto'o bitmiş.
bu 4 maçlık periyot biraz can skıcı 2-4 ve 5. ile oynayacağız eğer 4 maçta 8 puan çıkartırsak çok rahatlarız play-off için
eto'o bitmiş.
çok keyifli bi kariyer olmuş gerçekten=)
Kariyer muhteşem ilerliyor. Sonucu merakla bekliyorum. Umarım bir an evvel ssler gelir.![]()
TariboWest
Ha gayret ilk 3 e az kalmış![]()
hala bitmedi mi bu kariyer yav
daha askerliğin çok p.l.da mençıstırı ezene dek durmak yok![]()
teşekkürler bende oynarken çok keyif alıyorum
teşekkürlerşuan girdim eve turnuva maçı için müsait olan varsa onu yapıp gece biraz ilerleyeceğim. ayrıca biraz sıkıntılar başladı gibi ss ler gelince görürsün
eğer çıkarsa ss konusunda daha detaylı devam edeceğim
inşallah hedef ilk 3 ama daha play-off bile garanti değil puan farkı yok
eğer bi skıntı yaşamazsam manuyu ezene kadar devam etmeyi düşünüyorum![]()
eto'o bitmiş.