27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
Puan Durumu
Ya oyun madem son haftalarda böyle yapacaksın sene başında yapsana beni niye ümitlendiriyorsunvarya resmen takım iyi gidince maç önceleri kilit adamları sakatlıyor bu oyun deli oluyorum ya
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
Puan Durumu
Ya oyun madem son haftalarda böyle yapacaksın sene başında yapsana beni niye ümitlendiriyorsunvarya resmen takım iyi gidince maç önceleri kilit adamları sakatlıyor bu oyun deli oluyorum ya
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
Puan Durumu
Mola veriyorum kafayı yicem yoksa
Acayip olmuş durum ..
Takımın morali de düşmüştür muhtemelen
33.Hafta
34.Hafta
Sezon bitti ve umulmadık şekilde süper lige çıktık
Kesinlikle 1.devredeki performansımızla süper lige yükseldik,bir takımı sakatlıklar nasıl etkiler buyrun görün
Playoffla süper lige çıkan diğer takım Denizlispor oldu
1.Devre Performansımız
2.Devre Performansımız
Ligde tutunmak için,orta sıralarda bitirmek için mücadele ederiz diye tahmin etmiştim,ancak fırtına gibi başladık şunu kesinlikle söyleyebilir 2.ligde daha çok zorlanmıştım 1.devre için geçerli tabive tekrar iddaa ediyorum sakatlıklar olmasa şampiyon olabilirdik,neyse bu zaten muhteşem bir durum bunu doyasıya kutlayacağız
Süper Lig Puan Durumu
Asıl zorluk şimdi başlıyor hacı.Yüklen free agentlere![]()
Aynen Yüklen Boş adamlaraGüzel gidiyor ..
Tamam bu gece uyku yok,takipçinim fazla geçiktirmeBir de sorum olacak bu ikinci yarıda yaşadığın düşüşü sadece sakatlara mı bağlıyorsun,yoksa bu oyunun gıcıklık olsun diye aşağı yukarı bize her kariyerimizde yaşattığı düşüşe mi bağlıyorsun ?
Eywallah kardeşim
şimdi benim taktiğimde kilit oyuncu playmaker,e kadrodada zaten ne kadar kaliteli oyuncum var tartışılır en iyi oyuncum playmakerda oynuyordu atakları falan herşeyi yönlendiriyor taaakk 3 ay sakatlanıyor ee kaldık dımdızlak ortada yedekte bekleyen adam haliyle onndan daha etkisiz % 50 buna bağlıyorum % 10 benim hatam vardır % 40 ta oyunun gıcıklığı diyebilirim
![]()
Süper Lige çıkmak çok iyi oldu. Ama iyi oyuncular bulamazsan tekrar geri dönebilirsin. Transfer dönemi çok yoğun geçecek.Şimdiden kolay gelsin.
TariboWest
İşte süper ligde mücadele edeceğimiz ekipler
Medya tabiki 18. bitireceğimizi düşünüyorzor bir lig bizi bekliyor
TRANSFER DOSYASI
KADROMUZ BU ŞEKİLDE OLACAK
Yeni transferlerimle oluşan defans,orta saha ve forvet hattımı ayrı ayrı tanıtacağım
Transferler güzel uyum sorununu atlattığın an iş tamam.İlk 10'da bile bitirebilirsin.
DEFANS HATTIMIZIN PROFİLİ
GK
Liverpool'dan serbest kaldı
DR
Geçtiğimiz senede bizimleydi yerine daha kaliteli Türk bulamadık bizimle devam edecek
DC
Geçtiğimiz seneden kalan 2 isimden biri çok güveniyoruz
DC
Aston Villa'dan serbest kaldı
DL
Hepimizin yakından tanıdığı Vederson Bursaspor'dan serbest kaldı
ORTA SAHAMIZIN PROFİLİ
MC
Nürnberg'ten serbest kaldı çok güveniyorum
MC
Gene ligimizin havasını solumuş bir isim Sivasspor'dan serbest kaldı
MC
Valencia'dan serbest kaldı
İyi bir kadro kurmuşsun. İlkay'ın performansı nasıl olacak acaba?![]()
TariboWest
HÜCUM HATTIMIZIN PROFİLİ
AMR
Fransa'nın USBCO takımından serbest kaldı
AML
Hepimizin yakından tanıdığı bir diğer isim Malaga'dan serbest kaldı
ST
Braga'dan serbest kaldı bitiriciliğine çok güveniyorum
Evet ilk 11 profilimiz bu şekilde elimden geldiğince iyi oyuncu almaya çabaladım güzelde aldığımızı düşünüyorum,boşta bir sürü yıldız isim vardı bunlardan Drogbayla Querasma'ya transfer teklifi götürmek istedik haliyle görüşmeye bile katılmadılar
Teşekkürler kardeşim düşmemek için güzel kadro kurduk.
Aynen kardeşim uyumu çabuk atlatırlar umarım,tek korkum bir sürü afrikalı var kabile çatışmaları falan olursa yandık![]()
Aynen kardeşim,İlkayı oyun kurucu olarak kullanacağım birkaç hazırlık maçı yaptık seneye iyi bir fiyata büyüklere satacağız gibi görünüyorsakatlık falan olmaz umarım
Hazırlık Maçlarımız
Zorlu sezona hazırız
Reyiz yabanci transferlerini iyi yapmissin,CA lari iyi fakat fiyatlari neden cok dusuk anlayamadim,yerlilerden ise bek birsey beklememeni tavsiye ederim.hadi bakalim![]()
Süper Lig Heyecanı Başladı !!!
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
Puan Durumu
Gene süper bir başlangıç yaptık,oynadığımız güzel futbol ilk 10 için bizi ve taraftarımızı umutlandırdı.Gol pozisyonu vermiyoruz bulduğumuzuda atıyoruz nazar değmesin
Bugün az oynadım ama yatacağım yarın aksilik olmazsa devam ederiz
çok çok iyi başlamışız devamı gelir inşallah![]()
eto'o bitmiş.
bir yıl daha uzattık sözleşmemizi![]()
eto'o bitmiş.
Helal olsun, süper başlangıç olmuş kardeim..![]()
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Puan Durumu
Aslında güzel sonuçlar ancak Gençlerbirliği maçından puan alabilirdik benim hatam oldu
Süper başlangıç olmuş. Yatabare ve Cenk Güvenç yardırıyor.![]()
TariboWest