-
Ben sezon başında bu şubeden beklentisi en yüksek kişilerin başında geliyordum. Hatta geçen yıl Gamova'lı takımın yaptığı etkiye yakın bir etkiyi Milijkoviç önderliğinde bu takımın yapacağına inanıyordum. Yani en zayıf halka olarak her zaman olduğu gibi futbol takımını ve onun ardından Gamova'yı kaybedip ezber tarafından panikle kurulan 5 yabancılı Bayan Voleybol takımını görüyordum. Sonrasında bu takım malesef beni hayal kırıklığına uğrattı, çok mahcup etti. Ama şükürler olsun ki, taşlar yerine oturmaya başladı ve beklentilere cevap verme noktasına geldiler. İlk maçı kazanırsak şampiyonluk çok yüksek ihtimal...
Sezon başı şöyle de bir korkum vardı ve yazmıştım: "Erkek Voleybol takımımız bu sezona gelene kadar hiçbir zaman sezonun en pahalı kadrosu ve bir numaralı favorisi olarak lige başlamadı. Hep üçüncü veya dördüncü alternatifti ve voleybol otoriteleri onlara yarıştığı ligin öncelikli şampiyonluk adayı olarak bakmazdı. Buna rağmen bu takım beklentileri daima aşar ve ya final oynar, ya şampiyon olurdu. İlk defa bu sezon çok flash bir takım kurduk ve lige favori başladık. Umarım favori olmak ters tepmez ve bunu kaldırabiliriz."
Başlangıçta biraz zor oldu, bize karşı müthiş bilenmiş takımlara aynı sertlik ve iradeyle karşılık veremedik ama şimdi şimdi dev uyanmaya başladı. Haydi hayırlısı...
Mesaj Yetkileri