-
ben şu an kayseri ile oynuyorum. 2.sezondayım. ilk sezon 6. oldum. ikinci sezonda şuan 2.yim ama 4. falan bitiririm büyük ihtimal. amrabat'ı falan bedavaya kaçırdık elimizden. ziani'yi de bedavaya aldık.
süper lig için yorum olarak şunu söyleyebilirim. 2008'de iyi olan oyuncuların çoğunu şimdiye uyarlamak zor oluyor ve birçoğunu da yapmadığım doğru. sadece çok büyük patlama yapanlarla oynadım, oynadıklarımın çoğu da müller,mesut gibi isimler. söylemek istediğim mesela quaresma, vittek falan 2008de baya iyi. bu yüzden çok güzel kariyerler çıkabiliyor. özellikle anadolu kulüpleri ankaragücü,manisaspor,kayseri,gaziantep falan baya güçlü durumda. bursa da iyi falan bu takımların altında kalabiliyor.
ayrıca abukolik2 arkadaşımız özel mesajında bana takımların finansal durumlarını ayarlamamışsın dedi. genellikle çok büyük değişim yaşayanların üstünde durdum. örneğin man. city, bunun dışında zaten kulüplerin çoğunda çok büyük finansal değişiklikler yok. ve 2008 editöründe herşeyi istediğimiz gibi değiştiremiyoruz maalesef; 2010 yada 2011 editörleri 2008e göre çağ atlamış durumdalar..
Ayrıca son iki senedir, evde bulundugum zamanlarda(şehir dışında okuyorum ve laptopum yok.) deneme ligleri ile geliştirmelerime devam ediyorum. en başından beri tek başıma çalıştım. önceden de dediğim gibi pcleri benim gibi fm 2009u bile zar zor çalıştıran arkadaşlarla beraber çalışıp yamaları geliştirmek isterim.
Mesaj Yetkileri