1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Juan Angel Albin | AMC , AML , ST | 24

Hybrid View

1 Sezon sonraki halini merak edenler için :
    44 Maç 7 Gol 16 Asist

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arles Avignon'a binlerce dil döktükten sonra alabilmiştim. Yaklaşık 3 milyon avroluk bir maliyeti var bonservis olarak. Arles gibi ikinci sınıf ekiplere gelirken de ancak sağlam maaşla ikna edebilirsiniz. Aldığı maç başına paralarla ve bonuslarla benden yılda 2.5 milyon avro alıyordu. 4 yıllık bir sözleşme önerirseniz imza paraları ile beraber size 4 yılda 15 milyon avroya mal olur.

Aldığım gibi taktiğime uyabilmesi için ML çalıştırdım. Çabucak yeni pozisyonuna adapte oldu. Serbest vuruşları ve frikikleri kendisine bağladım. Ayrıca sol kanattan bolca ileri koşup top taşımasını istedim. Bolca yaratıcılık yetkinliği verdim. Korner taktiğimi iyi ayarlayınca sezonda 8-10 gol ve 20-25 asist yaptı. Arles'le şampiyonlar ligi kupasını almamda katkısı büyük oldu. 29 yaşına geldiğinde kendisini Zenit'e 12 milyon avroya sattım. Böylece benden aldığı parayı da amorti etmiş oldu. Kârı benim için yıllar boyu döktüğü teri oldu.

Kendisi poacher tarzı santrfor oynatıyorsanız da idealdir. Sezonda 20 golü aşar. Süper yedek olarak da alıp santrforunuz veya kanat oyuncunuz sakatlandığında alıp oynatabilirsiniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri