Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar![]()
göztepe
samsunspor
her ikiside çıkar
her ikiside çıkamaz
Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar![]()
21. HAFTA:
22. HAFTA:
TEK KELİMEYLE HARİKAYIZ !!!
22. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU:
Haydi bakalım arkadaşlar anketimizde eklendi oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz![]()
18. hafta :
19. hafta :
20. hafta :
21. hafta :
22 Hafta :
23. hafta :
Ne diyim beceriksiz hücum oyuncularım var.
23. HAFTA:
24. HAFTA:
25.HAFTA:
26. HAFTA:
26. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU (BEYAZ GRUP):
Puan tablosu herşeyi açıklıyor
Ya olamaz bu kadar beceriksiz bir takım olmaaz ve sonucunda sakarya spor takımından istifa etmiş bulunuyorum hayırlı olsunsakaryaspor takımın bir daha renklerini bile görmek istemiyorum
![]()
Veee DİYARBAKIR SPOR
Ligde durumumuz :
Amacımız yılmaz vural hesabı ligten düşmeyi kurtarmak hayırlı olsun![]()
27. HAFTA:
28. HAFTA:
29. HAFTA:
Son 3 haftadır kan kaybediyoruz fakat bu normal çünkü takım rahatladı
ya arkadaşım benim görüşüm bu ben daha önce fmde çok çıkarttım ikinci lig ekiplerini süperlige ama bu takım başkageçensene tokatsporu çıkarttım furkan şahidimdir bu sene göztepeyi çıkarttım furkan bilmiyo bunu ama sakarya eşşek takım oyuncular eşşek kulübe bi saygısızlık yapmam kulüp büyük ben göztepeliyim sakarya göztepe kardeştir fmde sevmedim oyuncular eşşek ama kulüp büyük kulüp
![]()
arkadaşlar sakin büyütülecek bi olay yok amcaoğlum sakaryayla baya iyi gitmişti fakat üst üste olan sakatlıklar vs. derken tabi bunların içinde takım çok gol kaçırıyodu taktikdenmidir bilemem ama berkan palermoyla bu taktikle oynuyo gayet başarılı tabi palermolu futbolcularla sakaryasporlu futbolcular bir değilSakaryaspor 2. ligde güçlü ekiplerinden biri ama amcaoğlum gerçekten şansız çünkü önemli oyuncular sakatlandı orta saha sakatlıktan çöktü sonra yeni transfer vardı forvette oda sakatlandı ve sonunda kötü sonuçlar gelince amcaoğlum istifa etti
![]()
30. HAFTA:
BANK ASYADAYIZ !!!!!
LİGİN BİTİMİNE 4 HAFTA KALA ŞAMPİYON OLAN GÖZTEPE. TARAFTAR COŞKUYA GÜZEL YALI SAHİLLERİNDE KUTLADI:FUTBOLCULAR BÖYLE KUTLADI ŞAMPİYONLUĞU:
MAÇTAN ÖNCE STADA İLGİ YOĞUNDU:
VEEE GÜZEL YALI SAHİLİ:
DİYARBAKIRSPOR KÜME DÜŞMÜŞTÜR ALDIĞI SONUÇLAR VE PUAN DURUMU ŞÖYLE:
DİYARBAKIRSPOR-AKHİSAR:0-0
KARTALSPOR-DİYARBAKIRSPOR:0-2
DİYARBAKIRSPOR-ALTAY:2-1
GAZİANTEP BLD.-DİYARBAKIRSPOR:4-2
BERKAN DÜNDAR TAKIMI ALDIĞI ZAMAN 15 PUANDAYDI KÖTÜ BİR DURUMDAYDI BİRAZ UMUTLANDI LİGDE KALCAZ DİYE FAKAT OLMADI GAZİANTEP MAÇINDA ALINAN YENİLGİ HAYALLERİ SÖNDÜRDÜ NE YAZIKKİ OLMADI BERKAN DÜNDAR YENİ TAKIM ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR.
31. HAFTA:
32. HAFTA:
33. HAFTA:
34. HAFTA:
VE SPOR TOTO 2. LİG SONA ERDİ OLUŞAN PUAN DURUMU:
Artık seneye bank asyada mücadele edeceğimiz için daha güçlü bir kadaro kurup süper lige çıkacağız
Ya sakaryayı aldığım güne lanet olsun sslerde maçlarımda görebilirsiniz 18şut a 3 şut atııyorum 1-1 berabere kalıyorum nese boşverin sakaryayı yeni takımım samsunspor bu sefer kaçışı yok çıktım süperlige
Hayırlı olsun diyorum bu sene hırs yaptım ama![]()
Oooo Zenke duruyorsa mükemmel ((:
Ahmet Şahin'i sakın gönderme derim , Kemal Tokak
Orta Alanda Hakan ve Murat Yıldırım işini görür ama tabi transfer politikanda çok önemli (:
Zenke ise gol yollarında uçurur gider seni acayip keyif alırsın oyundan .. Fc'de Fırsatçı golcü rolünü verip atak oynamasını söylersen inanılmaz katkı alırsın (:
teşekkür ederim![]()
Haydi bakalım arkadaşlar yeni anket de eklendi katılımızı ve yorumlarını bekliyoruz![]()
TRANSFERLERİMİZ
1-)ALİ TURAN=250K PEŞİN 250K 24 AY TAKSİTLE:500 K
2-)SEDAT AĞÇAY:500K
3-)BARBAROS BARUT:150K
4-)GÖKHAN EMRECİKSİN:100K PEŞİN 500 K 48 AY TAKSİTLE:600K
5-)İBRAHİM DAĞAŞAN:500 K PEŞİN 500K 48 AY TAKSİTLE:1M
6-)HAKAN ASLANTAŞ:750K
7-)DANİLO SANTOS:16K
8-)MÜSLÜM YELKEN:250K
9-)TUNA ÜZÜMCÜ:SERBEST
TÜM OYUNCULARIN TOPLAM MALİYETİ: 3.75M
BİZE VERİLEN BÜTCE 2.5M
BİZDEN GİDEN OYUNCULARDAN ELDE ETTİĞİMİZ GELİR:1M
GÖZTEPEDEN SON DAKİKA TRANSFERİ:
CHELSEA DE FORMA GİYEN 19 YAŞINDAKİ GENÇ YETENEK GÖKHAN TÖRE Yİ 1 YILLIĞINA KİRALAMIŞTIR
GÖZTEPE KAMP DÖNEMİ:
İyi bir kamp döenmi geçirdiğimize inanıyoruz.
1. HAFTA:
2. HAFTA:
3. HAFTA:
4. HAFTA:
LİGE MÜKEMMEL BAŞLADIK UMARIM BÖYLE DEVAM EDERİZ.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR
Birazdan Büyük Maç Oynanacak:
GÖZTEPE Mİ?
SAMSUNSPOR MU?
BİRAZDAN..
5. HAFTA:
6. HAFTA:
BÜYÜK MAÇTAN GOL SESİ ÇIKMADI!!
ZTK 1. TUR RAKİPARDANELSPOR
BANK ASYA 1. LİG 6. HAFTA SONU PUAN DURUMU: