1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Yeni Stadyum

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    @mehmet konuda tartışma yok diye tartışma mı çıkaracaksın .d

@mehmet tekrar sana dönüyorum bak tartışılacak bir şeyler varmış :]
    ben konuya gerek yok dersem gerek vardır zaten, konuyu kapatın konuya devam, konuyu sabit yapın yapmayın demektir;konuya cevap yeni gelecek cevap,konu çok önemli önemsiz,benim bu çok önemli bakın 50 resim ekledim çok önemli şey yazıyorum cevap verin bunları yapmamak demektir.

en azından site öyle anlıyor beni tersten de olsa. yani gerek yok dediklerim devam ediyor, konuyu kapatın dediklerim biz kapardık gerekseydi,konumu sabit yapın ne sabiti al gma da sabit,bir konuya cevap vermem yeni cevap,bu açtığım konu çok önemli herkes gelecek mesaj atacak hiç kimse mesaj atmaz ve gma ya gider,50 resim eklerim kimse yorum yazmaz,5 update yaptım biri mesaj yazsın bi teşekkür yeterdi yazarım teşekkür der biri, 1 sayfa yazı yazarım teşekkürler ama olmamış derler,sayfalarca yazı yazarım tek cümle yanıt gelir,cevap bekliyorum da çok beklersin demek,başkası konu açınca bir sürü yanıt gelir ama ben açınca nadiren,bi konum sabit olsun dedim sonunda oldu oh be dedim o gün bugün gelen yok,ben başkasına yanıt vermek için can atarım ama ben konu açınca cevap gelmez...vs.vs.

olsun bu siteyi seviyorum gene de.artık anladım nasıl olsa tersi olacak ben tersini söylüyorum düzünü yapıyorlar yada düzünü yapıyorum tersini anlıyorlar mesela gerek yok tartışmaya dedim tartışma başladı gibi.ben tartışmaya gerek yok yazmasaydım cevap gelirmiydi sence?yada cevap yazmasam başka mesaj gelir miydi?( konuya cevap,yeni gelecek cevap )
    Last edited by mehmetd : 05.Mayıs.2011 at 02:01

Mesaj Yetkileri