Bütçemiz yettiğince eksik bölgelere birkaç transfer yaptık. İşte o transferler:
1. MUBARAK WAKASO

Paramız olmadığı için Wakaso'yu satın alamadık, kiraladık. Kulübüne kiralama bedeli olarak 7k€ verdik, kendisine ise kulübünden aldığı maaşının %50'sini ödeyeceğiz.
2. EMRULLAH GÜVENÇ

Emrullah'ı serbest oyuncular listesinde buldum, fakat sözleşme imzalarsak kulübüne 45k€ ödememiz gerekiyordu, ödedik napalım 
3. CAFERCAN AKSU

Cafercan'ı 35k€'ya satış listesinde gördüm ve hemen saldırdım
Çok fazla kulüp arasından bizi seçti, transferi yaptık. Determination çok düşük, onun dışında Bank Asya'yı kaldırabilecek iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
4. ABDOULAYE DİAKHATE

Diakhate'yi serbestten aldık. İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, defansif ortasaha mevkisinde bu sezon ona çok iş düşecek. Tabi Herold Goulon'a da teklif yaptım, o gelmezse Diakhate oynayacak. Tabi Goulon'un peşinde Bordeaux, PSG gibi kulüpler olduğundan şansım sıfır 
* Bunların dışında Aydın Karabulut'u da almayı istedim, kendisine haftalık 3k€ teklif ettim ama haftalığı 325€'a Siirtspor'a gitti, kendi bilir.
* Takımdan giden tek oyuncumuzsa Marc Mbamba oldu. Oyuncu 65k€ karşılığında Spartak'a gitti.
İşte son olarak da sezon boyunca kullanmayı planladığımız taktik:

Süper Lig'e çıkabilecek bi kadro oluşturduk sanırım, ha? 
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."