Hedefimiz 75.likti 67. olmuşuzZaten dahada ileri gidemem
![]()
Hedefimiz 75.likti 67. olmuşuzZaten dahada ileri gidemem
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu hafta fena patlamışız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ve Şampiy..Son 2 adım kaldı.Saike ile aynı tahminleri mi yapsam
![]()
O zaman onun çaresini buluruz.Kafanı yorma sen.![]()
So what?
Saike
31. liğe kadar gelmişiz . Lige daha erken başlasaydım liderlik için savaşıyor olabilirdik![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aygün daha fazla avans istermisin 12 puan fark heralde şimdilik yeter sana (:![]()
İlk 10a girip kurtarmak lazım kendimizi.
Gelecek yıl Bank Asya içinde yapılmalı bence bu yarışma.
Daha önce yapıldı dediğiniz şekillerde ve bir süre sonra ilgi görmedikleri için vazgeçildi düzenlemekten.Basit bir organizasyon olmadığı için bence tekrardan hayata geçirilmesine gerek yok.
So what?
Saike
Şöyle olacak, umuyorum yeni sezonlar başlarken yeni siteye de geçmiş oluruz ve bu sayede herkesin katılabileceği, yönetmesi de kolay olan bir uygulama ile farklı sayıda liglerle karşınızda olabilir.
Şimdiki sistemde iş bir kişiye kaldığında onun tek başına birden fazla lig için bunu yapması oldukça vakit harcatabilir kişiye.
Bide böyle ödüllü falan olursa dahada ilgi çekici olabilir.
Yeni sitenin devreye girmesini bekliyoruz hepsi için, haftalık ödüller bile olabilir ama bu sistemde zor, beklemedeyiz.![]()
1. olursam madalyamı isterim arkadaş ben anlamam![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
C h A o s ile birlikte haftanın 2.si olmuşum yahu
Edit:3. olmuşum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ve Şampiyo.Son adımdayım artık.En yakın rakibe 18 puan fark atmışım.Başından beri söylüyordum zaten şampiyon olacağımı.Son haftadaki hedefimiz 18 puanlık farkı daha da arttırarak şampiyon olmak olacak.
Son hafta ufak çaplı bi mucize olmazsa Aygün şampiyon artık (: Tebrik ediyorum kardeşim (:
İki defa cuma günü 20'den önce tahmin yapmayı unuttuk diye meydan çakallara kaldı.Ona yanarım...![]()
So what?
Saike
Ya şampiyonluk bahane açıkcası ben eğlendim bu tahmin yarışması boyunca bi aksilik olmazsa bizde ilk 5te bitiriz (:
Şampiyon hemen yapmış tahminlerii![]()
Ama bide şöyle bi durum var. Burak abi böyle şapkadan tavşan çıkarmaya bayılır. Son hafta bi süpriz yapmasın sana (: (:
İmkansız gibi bir şey abi o![]()
regen san(bkz. ReaSengan) sen olmican da kim olacak bi bakalım kaç yönetici ilk 3te.
hadi hayırlısı.hakkediyorsun gerçi ama zaten ayın üyesi olmuyorsanız buna da oy atmamanız gerekir zira ödüllü olursa ödülü yönetici alır bu durumda çünkü siz devamlı varsınız biz ara sıra tahmin yapıp ara sıra giriyoruz siz yöneticisiniz hep girmeniz gerek.
ek: ilk tahmin yapman iyi olmuş.
o değil de ben ilk 50 ye girmişim seneye hedef yükseltiyorum amacım ilk 100.
ekleme: tahminlerimi yaptım kontrol ediyorum bi baktım f.coward ile aynı tahminleri yapmışım.tamamen rastlantı ark.lar şike falan yok yani tahmin yaparken tff nin sitesine girip baktım ve bu sonuçları buldum sonra aynısını eklemişin demeyin yazdıktan sonra farkettim.
Last edited by mehmetd : 17.Mayıs.2011 at 02:02 Reason: ekleme(yeni mesaj yazıp yer kaplamamak için)