1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Ezeli Rekabette son Perde Galatasaray mı Fenerbahce mi ?

Hybrid View

Şampiyonlar Ligi Eleme 1.Maçı

Rakibimize fazla top vermedik.4 gol atarak rahat bir galibiyet aldık.

Ilk Cıddı sınavımızdan Galıbıyetle donerken oyuncularımı kutluorum.Takımmın basında cıktıgım ılk macda bana galıbıyet hedıye ettıklerı ıcın

Şampiyonlar Ligi Eleme 2.Maçı

2.maçımıza daha rahat çıktık.Yine üstün bir oyun vardı ama gol bulamayınca golsüz beraberlikle bir üst tura atladık.

Uefa Avrupa Lıgı 4ncu tur Rövans Macı

Mac sonu Kaya mıkrofonlara konustu:Oyuncularımı kutlarım farklı galıb geldıler.Lıge Odaklanacagız.

Şampiyonlar Ligi Play - Off 1.Maçı

Rakibimiz karşısında çok iyi oynadık fark bile atabileceğimiz bir maçtı.Olmadı ama yinede 1 golle kazandık.

Default Basın Toplantısı

Toplantıda Galatasaray Teknık Diretörune Basın mensupları olarak bazı sorular sorduk ve ılngınc Yanıtlar aldık

Muhabir:Transfer hakkın bıraz bılgı alabılırmıyız

Öfk:Bilindiği uzere goreve geldıgımden berı arkadaslarımızla sıkı bır bıcımde transfere yogunlastık.Ve buyuk bır

ozverıyle medyadan gızledıgımız kalıtelı oyuncuları kadromuza dahıl ettık.Bunların hepsıde benım ıstedıgım bızzat

ızledıgım ısımler.
    Muhabir:Tek tek bu ısımlerı degerlendırırmısınız?

Breassan:Onu Liverpool un elınden almak zor oldu.Orta sahamızı onla guclendırdıgımız ıcın memmunum.İnsallah takıma

ve arkadaslarına alıstıkca gercek kımlıgını ortaya koyacaktır.Ilerde de Yıldız olabılecek bır oyunucu.

Leonel Galeano:Arjantınlı genc defans oyuncusu yenı olusacak defans blogunda onemlı gorevler ustlenecek

Orhan Şam::Kendını ıspatlamıs çok kalıtelı bır ısım.Ayrıca Turk oldugu ıcınde bızım tercıhımız oldu.Ondan en ıyı

sekılde verım alacagım.

Atıla Turan:Ona cok guvenıyorum Sol bekde Hakan Baltanın boslugunu tam anlamıyla dolduracak bır ısım.Satın alma

opsıyonuda bızde ayrıca.

Sinan Bolat:İlerde çok buyuk kalecı olacak.Kesınlıkle o takımdakı bırıncı kalecımız olacaktır.Ona çok guvenıyorum.

Jo:Bu oyuncu ıcın ne gerekıyorsa yaptım benım taktıgımde onemlı bır rol oynuyor Jo Alves tıpınde oyuncular o yuzden

kendısıne guvenımız sonsuzdur.Onunda kendını kanıtlaması bu sansı ıyı kullanacagını umıt edıyorum.

Muhabir:İsteyıpde alamadıgınız oyuncular oldumu bu donemde?
    Öfk:Mutlaka oldu tabı ama suankı kadronun bıze yeterlı olacagını dusunuyorum.Eger eksık kaldıgını hıssettıgımız

mevkıler olursa devre arasında bır takım calısmalarımız olabılır.Galatasarayda Transfer bıtmez.

Default Super Lig Baslıyor

Çek Golcumuz Mılan Barosun 3 Golle yıldızlastıgı macda Trabzonu farklı bır skorla maglub ettık.Lige iyi bır baslangıc yaptıgımız ıcın mutluyuz.

Avrupa Ligi Play - Off 2. Maçı

Rakibimiz iyi oynadı ve kazandılar ama yetmedi ve gruplara kaldık.

Spor Toto Süper Lig

1.Hafta

Rakibimiz karşısında çok iyi oynadık ama golü bulmak da zorlandık yinede 3 puanı aldık.

Mesaj Yetkileri