Toplantıda Galatasaray Teknık Diretörune Basın mensupları olarak bazı sorular sorduk ve ılngınc Yanıtlar aldık

Muhabir:Transfer hakkın bıraz bılgı alabılırmıyız

Öfk:Bilindiği uzere goreve geldıgımden berı arkadaslarımızla sıkı bır bıcımde transfere yogunlastık.Ve buyuk bır

ozverıyle medyadan gızledıgımız kalıtelı oyuncuları kadromuza dahıl ettık.Bunların hepsıde benım ıstedıgım bızzat

ızledıgım ısımler.
Muhabir:Tek tek bu ısımlerı degerlendırırmısınız?

Breassan:Onu Liverpool un elınden almak zor oldu.Orta sahamızı onla guclendırdıgımız ıcın memmunum.İnsallah takıma

ve arkadaslarına alıstıkca gercek kımlıgını ortaya koyacaktır.Ilerde de Yıldız olabılecek bır oyunucu.

Leonel Galeano:Arjantınlı genc defans oyuncusu yenı olusacak defans blogunda onemlı gorevler ustlenecek

Orhan Şam::Kendını ıspatlamıs çok kalıtelı bır ısım.Ayrıca Turk oldugu ıcınde bızım tercıhımız oldu.Ondan en ıyı

sekılde verım alacagım.

Atıla Turan:Ona cok guvenıyorum Sol bekde Hakan Baltanın boslugunu tam anlamıyla dolduracak bır ısım.Satın alma

opsıyonuda bızde ayrıca.

Sinan Bolat:İlerde çok buyuk kalecı olacak.Kesınlıkle o takımdakı bırıncı kalecımız olacaktır.Ona çok guvenıyorum.

Jo:Bu oyuncu ıcın ne gerekıyorsa yaptım benım taktıgımde onemlı bır rol oynuyor Jo Alves tıpınde oyuncular o yuzden

kendısıne guvenımız sonsuzdur.Onunda kendını kanıtlaması bu sansı ıyı kullanacagını umıt edıyorum.

Muhabir:İsteyıpde alamadıgınız oyuncular oldumu bu donemde?
Öfk:Mutlaka oldu tabı ama suankı kadronun bıze yeterlı olacagını dusunuyorum.Eger eksık kaldıgını hıssettıgımız

mevkıler olursa devre arasında bır takım calısmalarımız olabılır.Galatasarayda Transfer bıtmez.