La Liga bitti Şampiyonuz
Liverpool maçından sonraki maçları asistana yaptırdım sonuçlar aşağıda..
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Real Madrid
Barcelona
Diğer
La Liga bitti Şampiyonuz
Liverpool maçından sonraki maçları asistana yaptırdım sonuçlar aşağıda..
Yukleresim.com
Yukleresim.com
İşte bu kadar namağlup şampiyon LOS GALACTİCOS !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
VEE 2.KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANIYORUZZZ
Yukleresim.com
Yukleresim.com
SEZON DEĞERLENDİRMESİ.
Bu sezon neredeyse her hafta sakatlıklarla uğraştık.
En istikrarlı oyuncumuz Valdez 61 Maç oynadı yani bu sezon 61 maç yaptık...
Takımın Beyni Messi sadece maçların üçte birine çıkabildi sakatlıklar yüzünden ki buda düşündürücü...
Villanın da messiden kalır yanı yok oynadığı maçlarda oyunu açan villa bu sezon messi gibi istikrarsızdı sakatlıklar yüzünden
ve bu sezon sakatlık sorunu yaşadığımız maçlar
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Neyi değerlendirebiliriz ki tam anlamı ile muhteşem bir sezondu, sakatlık problemi yaşamadık, sezon boyunca neredeyse ilk 11 imizle oynadık hep, yarıştığımız tüm kulvarları kazandık, sezonu namağlup kapattık...
4.Sezonda gelecek için genç oyuncular alacağım ama ilk onbirimizde değişime gitmeyi düşünmüyorum..
Tebrikler.Gerçekten muhteşem.
Söyleyecek kelime yok.Barcelona transferlerle ne kadar gözde gibi gözüksede takım ruhunu bozmuş anlaşılan.
Madrid de güzel takviyelerle takımın aslını bozmadan çok güzel yerlere gelmiş.
Güzel kariyer oluyor başarılar..
Bu seneki ilk onbirimiz değişmedi..
Yukleresim.com
Geçen sene takımı sırtladı, muhteşem bir performans gösterdi, hem avrupa hemde ligte gol kralı oldu o bizim göz bebeğimiz, paha biçilemez yıldızımız
Yukleresim.com
Barca bahaneleri bir tarafa bırakıp transferlere girişmiş.
Real Madrid ise sonunda istediğimiz seviyeye gelmiş. Bundan sonra Barca'ya kupa yüzü göstermememsi dileğiyle, yeni sezonda başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haydi Barca bu sezon kupalar senin![]()
Real den de transfer bekliyoruz.
Barcelona fena oynamış.Eksik yerleri görüp gidermen için çok güzel bi fırsat real için.
başarılar.
Arkadaşlar süper bir kariyer oluyorBen de Valencia ile sizlere katılmak isterdim ama siz takımları uçurmuşsunuz resmen, sizinle yarışılmaz
![]()
Villa messi hulk gibi elemanların sık sakatlanması sebebiyle Higuen Robben ve gelecek için Babacarı aldık
Higuenden bu sene patlama bekliyorum kendisini para için Man Utdye satan Reale kendisini göstermesi için güzel bi fırsat
defansta puyolun gidişi üzerine iki hızlı savunmacı aldık.
Real madridin facesinde hamiti aldığı haberi yayınlandı ve türkler haberi bastı
hamitin haberinin altındaki yorumları okuyun
sabri sarığlu selçuk şahin for real madrid yazan arkadaşa koptum
http://www.facebook.com/RealMadrid
İspanya süper kupası bizim olmasada Avrupa süper kupası bu senede bizim
Yukleresim.com
Ve bu sene aldığımız geleek vaad eden 4 oyuncu
Yukleresim.com
Doğru düzgün transfer yapmamış Madrid umarım sıkıntı yaşamazlar.
La Liga 1.Hafta
Higuenden beklediğimizi almaya başladık ilk golünü defansın ayağından söküp aldığı topu ağlara yapıştırarak attı. villa iyi bi yedek olacak zati yaşlandı ehtiyarladı
![]()
1.Hafta
Galibiyetle başladık, böyle devam etmesini temenni ediyoruz
Yukleresim.com