Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
Gözlerim yaşardı ilk defa tur atladık herhalde![]()
Tedbiri elden bırakma, şampiyonluk gelsin Play-Off'la uğraşma
baya zor geçti bu 4 maç ikincilik mücadelesi veren en güçlü rakibimiz readinge içerde yenildik ardından yeovilede yenildik ama toparladık biraz..Son maçım efsaneydi sayısız gol kaçırdık 83te 10 kişi kaldık yedeğin yedeği forvetimi aldım 88-90da iki tane kendi kalesine attırdı sağolsun o şekilde kazandık
![]()
eto'o bitmiş.
Yakarız bu dünyayı şampiyonluk gelirse![]()
![]()
eğer gelmezse bende bu oyunu yakarım
eto'o bitmiş.
görsel açıdan daha detaylı olmalı diyen arkadaşlar nasıl daha detaylı olabilir görüşlerinizi bekliyorum![]()
eto'o bitmiş.
analiz konusunda daha detaylı olabilirsin mesela npower 1 lig takım istatistiki verileri verebilrsin ilk yarı ve 2. yarı bitiminde hele özellikle 2. yarıda böle 5 yada 6 maç ara ile sıralama gösteriyorsun bu iyi ama bu takımların son oynadığı 5 maçın analizini yapabilirsin şampiyonlukla kıyasıya çekiştiğin rakip yada rakiplerin maçlarını yayınlayabilirsin kupa maçlarında çok iyi gidiyorsun bu arada nazar değmesin bende galatasaray da ilk sezonu lig ve kupa şampiyonu uefa da çeyrek final yaptım hedefleri çok büyüttüm
teşekkür ederim önerilerin için EPL ye çıkmam uzun bi maraton olduğu için ve kendi açımdan da oyundan çabuk sıkılmamak için böyle yayınlamayı tercih ettim sonuçta 7. sezonum bitmek üzere ve hala 3.ligdeyim ama seneye Championshipe çıktığım zaman daha çok detaya ineceğim ve birde şöyle bi durum var şuanda yönettiğim takımdaki oyuncuları geçtim rakiplerimin oyuncularımı hatta rakiplerimin isimlerini bilen çok az insan var ben dahil olmak üzere o yüzden şu nPowerlarda çok detaya girmek istemedim.Galatasaray kariyerindede başarılar dilerim![]()
eto'o bitmiş.
Artık 21 puan fark yapmışsın Championship'e çıktın diyebiliriz tebrik ederim.
filmi koparmak için en az 2 3 maç kazanman lazım üstad o zaman şampiyonluğu kazanırsın
Bu takım bu sene Championship'e çıkacak![]()
bu sabır bu azim emeğin karşılığını bulacak
SS'ler birazdan netim yoktu bi kaç saatir baya gelişmeler olduteşekkür ederim ayrıca
film koptu ikincisini çekiyorum şuanda dostum
eyvallah dostum hadi inşallah
inşallah inşallah ama artık championship kesmez hedef EPL![]()
eto'o bitmiş.
Hayaldi, gerçek oldu![]()
![]()
bu sene böyle performans hiç beklemiyordum ben bile çok şaşırdım![]()
eto'o bitmiş.