benim sorunum ligde iyi oyuncu çıkmaması değil. sorun gençlik tesisleri ile gençlik akımını üst düzeye getirmeme rağmen alt yapıdan iyi oyuncu çıkmaması. gençlik tesislerini genç kontratlı oyuncu çıkmadığı için boşa yükselttiğimi sonradan öğrendim ama gençlik akımında sorun olduğunu duymamıştım acaba onda da mı aynı sorun var ? biraz daha açacak olursam , barça da 20 tane genç oyuncu çıkıyor , çoğu iyi oyuncular ama bende sadece 5-7 arası oyuncu çıkıyor. onlar da vasat. Ligde ise orta saha da bin bereket var , her yıl avrupa ya orta saha oyuncusu pazarlıyorum forvetde iyi. kale desen hiç iyi kaleci yok. yani iyi Türkler çıkıyor ama vasat düzeyde kaleci dahi çıkmıyor.

diğer sorunda Türk vatandaşı ama almanya doğumlu oyuncuların milli takımı seçememesi olayı var. ne almanya da oynuyor ne de Türkiye de. deneme amaçlı milli takıma geçtim çağırdım gelmedi bir oyuncum. zannedersem alman milli takımında lisans sorunu var bu yüzden alman oyuncular ne kendi milli takımlarında ne de başka milli takımlarda oynuyamıyor ama bu bizim için olumsuz yönde oluyor. nuri den , hamit den kat kat iyi - Türk - alman oyuncuları milli takımda oynatamıyoruz.

Türk ligindeki genç kontrat sorunu çözülmedi , bu sorun var , yabancı oyuncuların Türk vatandaşlığına geçmesinde sorun var (kira vs. olduğunda sıfırlanması). bu oyun sahipleri oyun çıktığından beri hiç Türk liginde bir sorunu çözmediler. seneye Türkçe olsa bile oyun ilgilenecekler mi merak ediyorum doğrusu