ibb yi severim , bu yıl tayfa oluşturup kombine alacağız :] kariyerini takibe aldım
ibb yi severim , bu yıl tayfa oluşturup kombine alacağız :] kariyerini takibe aldım
Sakaryaspor'um ne oldu ?
Sakarya'm ne oldu biliyonmu auto save yapmış bir sürü oyun onu kapatmayı unutmuşum sileyim derken yanlışlıkla asıl saveyi silmişim bir daha kim uğraşacak dedim elimde kalanıda sildim çok zamanımı alıyor 3-4 hafta sonra editorden Bank Asya'ya atacağım Sakarya'yı ordan başlarım artık...
sen ne yaptın ya iatanbul cağ atlamış![]()
Sen Gönüllerin Şampiyonusun İ.B.B !!!
Öncelikle oyuncularımı sonuna kadar kutluyorum tüm maçlarda savaştıkları için...Fikstürümüzün zor olduğunu biliyorduk son 3 maçımızı da yenilince şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik Fenerbahçe'ye...Ama bizim kadromuz 3 takımdan da kalitesizdi bu durumda 2. olup ŞL ön elemesine gitmemiz bile büyük bir başarı...Geçen sene ki kariyerimde de 2. olmuştum İ.B.B ile...Hiç şampiyonluk yaşayamadım bu takım ile ancak 2. sezon daha bi farklı olacak diye düşünüyorum çünkü verilen bütçe ile çok iyi oyuncularla anlaştık bombaları daha sonra açıklarım...
ZTK Şampiyonu İ.B.B !!!
Ligi alamadık ancak kupayı alarak moral bulduk...Holosko eski takımına 2 gol atarak bize kupayı kazandıran isim oldu...Kendisi takım adına son maçına çıkmıştı...
Ligde 2.Lik Çok İyi Ayrıca ZTK'da İyi Olmuş Transferleri Bekliyoruz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
yakışmadı bu boz baykuşlar şampiyonluğu hakediyor bence![]()
Şahane bir başarı kanka.Tebrik ederim.3 seneye Ş.Ligi gelir bu hızla![]()
Bosman kuralı ile almışızdır 1-2 adam?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Guiza'yı Pazarspor aldı maalesef![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kaan abi muhteşem bir sezon geçirmişsin tebrikler gerçekten bu kadarını beklemiyordum![]()
Reklamda yapıyor hemen![]()
Kovermars döktürür![]()
Daha iyisi yapılamazdıİnşallah kalırsın gruplara.
ajax kim ki bize rakip olsun 8)
transferlerimiz güzel ama rochembak hayal kırıklığı yaratabilir
Transferlerden bi' cacık olmaz.Ajax da eler zaten.Kariyer de kapanır , gider.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.