Hiddink Hollanda Milli Takımı ile yapacağımız özel maçın kadrosunu açıkladı. Bizden geçen kadroda yer bulan bazı isimler kadrodan çıkarılırken yine bizden yeni çağırılanlar oldu. Hiddink sanırım hepimizi kadroya monte edene kadar denemeler yapacak
![]()
Hiddink Hollanda Milli Takımı ile yapacağımız özel maçın kadrosunu açıkladı. Bizden geçen kadroda yer bulan bazı isimler kadrodan çıkarılırken yine bizden yeni çağırılanlar oldu. Hiddink sanırım hepimizi kadroya monte edene kadar denemeler yapacak
![]()
7
Hobaa bende varım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şöyle bir karar aldım. Sezonluk yapacağım güncelleme sayısını 3'ten 4'e çıkaracağım. Bir sezon başı, bir Ocak başı, bir Ocak sonu, bir de sezon sonu olmak üzere 4 güncelleme yapacağım. Bunun nedeni ise Ocak başı güncellemesinde ligin ilk yarısında neler yaptığınızı göreceksiniz. Ocak sonu güncellemesinde ise yeni bir takıma transfer olduysanız hem bunu öğrenip hem de yeni takımınızdaki iilk maçlarınızda neler yaptığınızı öğrenme fırsatı yakalayacaksınız.
7
başarılı bir çalışma fakat ebnce her hafta buların ss'sini vermezsen sesleri keslmez![]()
Milli formayı kaptım.Artık 20 yıl boyunca milli takımın kalecisi olmak ümidiyle çalışmalarımı sürdürüyorum![]()
Her hafta 18 kişiye yazı yazsam bir ayda bi sezon bitiremeyiz valla
Oynadığın maçlarda Volkan Demirel sakattı. Hollanda maçında kalesini senden devraldı. Sen, Berk Demir, Volkan Demirel ve Onur Kıvrak arasındaki mücadele beni gerçekten meraklandırıyor
![]()
7
Beni 80'de almış oyuna kes şu serveti doğru yolu bul ya tek başıma konyayı temsil ediyorum![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kariyer gerçekten harika ben geç kaldım kadroya giremedim ama gerçketen bu akriyeri takip etmek zevk veriyor![]()
Beni almıyorsun Hasan abi.Alacağın olsun.![]()
Orta sahada çok ciddi rakiplerimiz var.Milli takım'da şuanlık yer bulmak zor gözüküyor.Manisaspor'da etkili işler yapıp bir Avrupa Kulübüne açılmak hayatımın dönüm noktası olur.
Murat ve Gökhan Gönül yüzünden milli takıma çağrılmıyorum .![]()
Of ya nasıl kaçırdım bu kariyeri, DL mevkisinde Dünya'da olan boşluğu doldurabilirdim![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Arkadaşlar çok kapsamlı bir güncelleme hazırlıyorum ancak şuan %20'ye yakını tamamlandı. Bu gece 01.00 civarında biter diye umuyorum. Takipte kalın![]()
7
9 ay sakatlanmışım.Şanssızlık,bir sezon yokum.Boşa katılmış gibi olduk.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
heyecanla bekliyoruz güncellemeyi, bu arada milli takıma seçildik ilk 18e alınmadıkhiddink adam olacak
![]()
Süper bir güncelleme bekliyoruz.
Herkes bekliyor güncellemeyi de bir şey söyleyeceğim. Sadece kendi oyuncunuza bakıp çıkarsanız bu kariyerin hiç bir anlamı kalmaz. Diğer oyuncular hakkında da yorumlar yapıp birbirinize takılırsanız çok daha eğleniriz hep beraber.
7
Acaba bu Milli Takımla Dünya Kupası falan alır mıyız? Gerçi daha Almanya'ya rezalet top oynamışsınız ama.
Arkadaşlar yukarıdaki güncellemeyi şimdilik kaale almayın. Ne güzel videolar eklemiştim ancak hiç biri çıkmamış. Youtube linklerini mesajımın içinde video şeklinde görünmesini sağlamak için hangi kodu kullanacağımı söyleyebilirseniz düzelteceğim güncellemeyi.
7
Börk
Berk Demir malesef sezon başında geçirdiği sakatlığı hala atlatamadı. Beşiktaş'lı taraftarlar çok az da olsa izleme şansı buldukları genç kaleci için tadı damağımızda kaldı, bir an önce iyileşip kalesine geçsin yorumları yapıyor. Berk'in sezonun son bir ayında kalesini korumaya başlayabileceği tahmin ediliyor.
ToRoSKaPLaNı
Doğan Avan gerçekten de süper bir sezon geçiriyor. Eskişehirspor'a imza attığı gibi takımın as kalecisi konumuna yükselen genç klubünde sergilediği iyi performans sonucu ve de Volkan Demirel'in sakatlığından dolayı genç yaşında Milli Takım kalesini 2 kez korumayı başardı. Ligin ilk yarısında 6 maçta kalesini gole kapayan Doğan 25.12.2010 günü yapılan antremanda şanssız bir şekilde sakatlandı ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklandı.
Eskişehir klubünün şanssızlığına takımın kadrosundaki 3 kalecide aynı anda sakatlanarak kupa maçları öncesi takım zora girdi.
Night_Mare17
Kayserispor'un Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Eren Güngör ve Tuğrul Aysu'dan oluşan genç ve dinamik bir savunma hattı olmasına rağmen takım ligin ilk yarısında en fazla gol yiyen takımlardan biri oldu. Tuğrul Aysu ligin ilk yarısında bir çok sakatlıkla boğuşmasına rağmen 9 maçta forma şansı buldu ve yaptığı üç asist ile takımına savunma anlamında veremediği katkıyı ofansif anlamda vermeyi başardı.
[YOUTUBE="eYQbZdwKK8Q"]Tuğrul'un asisti[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="7hiS92N2p24"]Tuğrul'un asisti[/YOUTUBE]
LaigLeNoiR
Ligin orta sıralarında dolanan Sivasspor'un oyuncusu Murat Özdemir klubüne istatistik anlamında pek bir kattı da bulunamasa da iyi oynamış olacak ki Milli Takım Teknik Direktör'ü Guus Hiddink tarafından bu genç yaşında 2 kez maça çıkarıldı. Ancak Murat oynadığı oyundan ve milli takıma yükselişinden çok gördüğü kartlar ile basında yer aldı. Bazı teknik direktörler tarafından "kasap" diye nitelendirilen oyuncu forma giydiği 14 maçta 5 sarı 1 de kırmızı kart gördü.
[YOUTUBE="yp-EhkYX34o"]Murat'ın asisti[/YOUTUBE]
Time Cris
Ali Ezgeç de kırılgan oyuncularımızdan bir tanesi. Sezon içinde tam 4 sakatlık geçirmesine rağmen şansına bu sakatlıkları kısa süreliydi ve genelde hafta içlerine geldiği için ligde 14 kez forma şansı buldu. Oynadığı maçlarda duran toplarda tam bir usta olduğunu gösteren Ali asistlerinin çoğunu bu şekilde yaptı. Toplamda yaptığı 3 asistlik katkı ile klubünün teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın beğenisini kazanan oyuncu aynı zamanda A Milli Takımı'mızın Almanya ve Azerbaycan karşılaşmalarında forma şansı buldu.
[YOUTUBE="uYD83JifC4o"]Ali'nin Serbest Vuruştan Yaptığı Asist[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="0skNQeNjxuI"]Ali'nin Köşe Vuruşundan Yaptığı Asist[/YOUTUBE]
ABilen76
Alihan Bilen sezonun ilk yarısında gol atamayıp asist de yapamamasına rağmen Gençlerbirliği takımının genel olarak iyi performansı sonrası (Takımının ligdeki şu anki durumuna göre Avrupa Kupalarına gitme mücadelesi veriyorlar) Milli Takım'da 2 kez forma şansı buldu. Öyle görünüyor ki Hiddink ilerleyen yıllarda Alihan Bilen ile Ali Ezgeç'i değişmeli olarak Milli Takımımızın sol bek pozisyonunda oynatacak.
Alihan Bilen'in ne asisti var ne de golü. Bu yüzden bare milli formayla bi resmini koyayım dedim
![]()
Last edited by TR.CaPTaiN : 28.Mayıs.2011 at 01:53
7
Ronaldinho gibi orta açmışız. Bu arada videolarda tek benimkinin link geliyor arkadaşları göremedim.
Bence alırız. Hem hepimiz daha potansiyelimize tam anlamıyla ulaşmadık hem de çok genciz. Bence 2014 olmasa da 2018'de çok iddialı bir takım oluruzHele bir de aramıza bir kaç iyi regen gelirse rahat rahat alırız kupayı
Videolarda ufak bir sorun oldu ancak şimdi düzeltildi. Şu ana kadar güncellemesi yapılmış oyuncular asistlerini izleyebilirler![]()
7
O değil de benim nerem sakatlandı da 9 ay sakatlandım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Murat abinin asist'i çok güzel![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
3. grup ne zaman olur?