Valla kardeşim, ben Dikilitaş'ta oturuyorum, her restoranda, her dükkanda Dikilitaşspor flaması, arması var. Zaten semtin yapısı itibariyle etraftaki hiçbir semtle teması yok, bir tepenin üstüne kurulmuş bir semt. Ondan herkes birbirine çok bağlı. SS'leri atmaya üşendim, sezonu bitirip atıcam galiba![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG
1. HAFTA
2. HAFTA
3. HAFTA
4. HAFTA
5. HAFTA
6. HAFTA
7. HAFTA
8. HAFTA
9. HAFTA
10. HAFTA
11. HAFTA
12. HAFTA
13. HAFTA
Fena bir grafik çizmiyoruz. İlk senemiz için garantiledik gibi ligde kalmayı. İlerleyen senelerde ne kadar tehlikeli bir ekip olacağımızın göstergesi.
PUAN DURUMU
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
KADRO İSTATİSTİKLERİ
Kariyerin çok eğlenceli,umarım bu sezon avrupaya gidebilecek bi derece yakalarsın başarılar takipcinim![]()
Bence Avrupa'ya gitmemiz bayağı zor, bu sene ligde kalmamız bile çok büyük başarı. Eminim gelecek seneye daha iyi olacaktır![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
hocam affına sığınarak bişey sormak istiyorum bende bileciiksporla bir kariyer açmak istiyorum o kadar aşağıya kadar lig inmiyor ne yapabilirim ?
Ozzymanosbourne'ın (yanlış yazdıysam affola) yaması var, bu linkten indirebilirsin.![]()
İlk önce bir 2016/2017'de Dünyada kimler şampiyon oldu onlara bakalım.
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ
UEFA KUPASI FİNALİ
- İngiltere'de Arsenal, son 6 sezondaki 4. şampiyonluğunu elde etti.
- Fransa'da Marsilya son 8 yıldaki 4. şampiyonluğunu elde etti, arada 2 kere Lyon, 1 kere PSG, 1 kere de Lille mutlu sona ulaştı.
- Almanya'da Bayern Münih, son 8 yıldaki 7. şampiyonluğunu elde etti.
- İtalya'da Roma, Napoli'nin üst üste 7. şampiyonluğunu elde etmesinin önüne geçti ve ipi göğüsledi.
- İspanya'da Atlético Madrid 21 yıllık şampiyonluk özlemini bu sene dindirdi.
- Türkiye'deyse, malum Galatasaray bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.
Bu arada geçen yıl fark edemediğim iyi bir haber.
2016/2017 YILIN MENAJERİ
SEZON BAŞI BÜTÇEMİZ
Bu sezon UEFA'ya katılmayı hedefliyordum, ancak yeni başkanın Jung'a gelen 3.5M€'luk teklifi kabul etmesiyle işler tamamen değişti. Forvetin öbür kilit isimi Alessandro da -1 senelik sözleşmesi kalmıştı- sözleşme yenilemeyi kabul etmeyince onu da 1M€ + sonraki satıştan %25 bedel karşılığında sattık. Forvetimizi de deneyimsiz ama çok potansiyelli 19 yaşındaki Matìas Basualdo'ya emanet edeceğiz. Bu sene de hedefimiz ligde kalabilmek, ve genç oyuncularımızın gelişmesini sağlamak. Transferlerimizi de bu yönde yaptık. Basualdo, Brunao, Saroli, Svrcek, Burak Yılmaz, Erdoğan Dölek gibi potansiyelli gençleri kadromuza kattık.
TRANSFERLERİMİZ
FİNANSAL DURUMUMUZ
Aslında finans olarak gayet yeterliydik. Jung'u satmaya hiç gerek yoktu, hain başkan.
TAKTİKLERİMİZ
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ
SÜPER LİG
1. HAFTA
2. HAFTA
3. HAFTA
4. HAFTA
5. HAFTA
6. HAFTA
7. HAFTA
8. HAFTA
9. HAFTA
10. HAFTA
11. HAFTA
PUAN DURUMU
Ortalama bir performans sergiliyoruz. Zaten takım 23.2'lik bir yaş ortalamasına sahip. Orta sahanın ortasında oynayan, Bruñao (18), Cogali (19), tek forvetimiz Basualdo (19) gibi oyuncularımız giderek tecrübeleniyor. Beni endişelendiren önemli bir unsur, Türk oyuncularımızın giderek yaşlanması. (Taha Yalçıner-30, Barbaros Barut-34)
TÜRKİYE KUPASI
Türkiye Kupası'nda olabildiğince ileriye gidebilmek istiyorum. Çünkü genellikle, ilk 3'teki takımlar yarı finalde de oluyor. Oradan bir sürprizle Avrupa Ligi'ne katılma şansı yakalarsak gelecek sene için hem tecrübe, hem de transfer yapabilme açısından çok yararlı olur. Maça gelirsek maç çok heyecanlıydı, ilk yarıyı 3-2 geride kapattıktan sonra, ikinci yarı Porto gibi oynayarak 6 gol attık.
KADRO İSTATİSTİKLERİ
SPOR TOTO SÜPER LİG
12. HAFTA
13. HAFTA
14. HAFTA
15. HAFTA
PUAN DURUMU
Ligde yine ortalamayız. Bursa maçından en azından 1 puanla ayrılabilsek çok avantajlı olacaktık 5.lik yolunda. 2 Tane duran toptan gol buldular, önüne geçemedik. Yine de iyi gidiyoruz.
TÜRKİYE KUPASI'NDA TARİH YAZDIK!
Şansımızın da yardımıyla aslanlar gibi savunma yaptığımız maçta, frikikten bulduğumuz Senegalli stoperimiz Diouf'un golüyle gruptan 1. çıkma yolunda çok değerli bir 3 puan aldık.
Fener galibiyeti mükemmel olmuş ligdede fena bir konumda değilsin başarılar![]()
Müthiş br kariyer olmuş. Takipçinim. Fener galibiyeti de çok güzel. Bu sene ilk 5 e girebilirsek muhteşem olur.
Beyler, 8. sezonu da bitirdim. Ancak artık bırakma kararı aldım. Güzel bir kariyer oldu, alt liglerden alıp Dikilitaş'ı Süper Lig'e kadar çıkarttık, ancak bu sezon üst sıralara zorlayacakken başkanın takımımızın en önemli oyuncusuna gelen dandik bir teklifi kabul etmesiyle başladık, öbür forvetimiz de sözleşme yenilemek istemeyince, hedefimiz ligde kalabilmek oldu. Yine de sezon boyunca fena gitmedik, sezonun bir bölümünde ilk 5'i zorluyorduk, kupada gruptan 4/4 yaparak lider çıktık, çeyrek finalde içerde Antep'i 1-0 yendik, deplasmanda 2-0 yenilerek elendik. Yine de seneye işleri düzeltiriz kafaya oynarım diyordum, ancak başkan yine takımın en önemli oyuncularından, Türk ve bizim yetiştirdiğimiz oyuncu olması itibariyle de çok önemli olan sol kanatta her yerde oynayabilen Metin Karataş'ı sattı. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. Hangi oyuncuyu geliştirsem, bir şeyler yakalayacak olsak bu başkan ona gelen ilk teklifte onu satacak. Bu şartlarda kariyere devam etme gereği ne yazık ki hissedemiyorum, ben de çok üzülerek kariyerimi bırakıyorum. Kariyeri takip edenlere teşekkürler.
Burada da sezon sonu puan durumu.
Regenleri vs inceledim.Takım yavaş yavaş yükselmeye başlayacaktır.Ki popülerite en büyük engeldir diye düşünüyorum.Ayrıca bundan sonra full regenlerle anlaşırsan geleceğe de yatırım olr.
Başarılar dlrm.