1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Hybrid View

Rahat geçirdiğimiz bir maçtı, ligi 2. bitiren Kırıkhanspor'la gollü bir mücadele yaptık.

Bu da son maçımız. Artık Süper Amatör'le işimiz kalmadı, arkamıza yaslanıp play-offları izleriz.

2013/14 - 2. LİG B

Bu sezon da lig atlamayı hedefliyorum, ancak öncekiler kadar kolay olmayacak. Kaliteli isimlerle anlaştık, stoper mevkiini Ersin Birinci ve Ramazan Erarslan'la doldurduk. İkisi de kaliteli isimler. Forvete Okan Deniz'i aldık. Kaliteli bir golcü, en fazla maaş verdiğimiz oyuncumuz oldu aynı zamanda, yıllık 52.000€ karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladık. Ferdi Sönmez'i Hollanda'dan getirttik, kanatların ikisinde de oynayabilmesi sebebiyle işlevsel bir oyuncu, tek sorunu sakatlığa çok yatkın olması. Kaleye de tecrübeli file bekçisi Ferhat Ertürk'ü geçireceğiz.

Hazırlık maçlarını her zamankinden yardımcıya bıraktık.

KADROMUZ

Yine yabancı sınırlamasından dolayı genç forvetimiz Livaja'yı oynatamayacağız. Yine de kupada oynatabiliyoruz. Eğer büyük bir sürpriz yapıp kupada gruplara kalırsak çok iyi olur. Çok rotasyonlu bir kadromuz var, ligin kuvvetli ekipleriyle başa baş yarışableceğimizi düşünüyorum.

1. HAFTA ve ZTK 1. TUR ELEME MAÇI

Çaykur Rize maçında, rakip uzaktan şutlarla kaleyi yokladı, ilk yarıda net pozisyonlar bulduk ancak golü 2. yarıda atabildik. Son dakikalara önde girerken, geçen sezon olduğu gibi ilk maçların tecrübesizliğiyle kalemizde 2 gol görerek haftayı puansız kapattık.

Beylerbeyi maçı keyifli bir maçtı, rakip takım çok şanslıydı bir tane direkten içeri giren bir tane de 35 metreden attıkları bir golle daha dk 11'de 2-0 öne geçtiler. Ancak aslan oyuncularım beni yanıltmadı, galibiyet geç de olsa normal süre içerisinde geldi. Bu sene yarışacağımız rakiplerimiz ise şöyle.

Last edited by JuddTrump : 07.Haziran.2011 at 13:21

Program hata verdi Pursaklarspor maçından sonra Beylerbeyi maçını ve o maçı tekrar yapmak zorunda kaldım. Beylerbeyi maçını 2-1 kazandım bu sefer. Pursaklar maçını birazdan yapacağım.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Çok eğlenceli bir kariyer oluyor Süper Ligde Dikilitaşsporu görmek isteriz
    Sağolasın bakalım, bu sene zorlanacağız gibi ama benim takım sonradan açılır hep

2. - 4. HAFTALAR VE ZTK 2. ELEME TURU

Kolay geçen bir sene olmayacak belli. Lig atlama hedefi çok zor gözüküyor.

5. - 10. HAFTALAR

Ligdeki yerimizi hak etmiyoruz. Aslında çok daha iyi takımız, maçlarda şanssızlıklar yaşıyoruz sürekli. Bitiricilik sıkıntısı çekiyoruz. Takımın yavaş yavaş yeni transferlere ve lige alışmasıyla belki play-off potasına girebiliriz. Veya düşmemeye de oynayabiliriz belli olmaz.

Mesaj Yetkileri