2013/14 - 2. LİG B
Bu sezon da lig atlamayı hedefliyorum, ancak öncekiler kadar kolay olmayacak. Kaliteli isimlerle anlaştık, stoper mevkiini Ersin Birinci ve Ramazan Erarslan'la doldurduk. İkisi de kaliteli isimler. Forvete Okan Deniz'i aldık. Kaliteli bir golcü, en fazla maaş verdiğimiz oyuncumuz oldu aynı zamanda, yıllık 52.000€ karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladık. Ferdi Sönmez'i Hollanda'dan getirttik, kanatların ikisinde de oynayabilmesi sebebiyle işlevsel bir oyuncu, tek sorunu sakatlığa çok yatkın olması. Kaleye de tecrübeli file bekçisi Ferhat Ertürk'ü geçireceğiz.
Hazırlık maçlarını her zamankinden yardımcıya bıraktık.
KADROMUZ
Yine yabancı sınırlamasından dolayı genç forvetimiz Livaja'yı oynatamayacağız. Yine de kupada oynatabiliyoruz. Eğer büyük bir sürpriz yapıp kupada gruplara kalırsak çok iyi olur. Çok rotasyonlu bir kadromuz var, ligin kuvvetli ekipleriyle başa baş yarışableceğimizi düşünüyorum.
1. HAFTA ve ZTK 1. TUR ELEME MAÇI
Çaykur Rize maçında, rakip uzaktan şutlarla kaleyi yokladı, ilk yarıda net pozisyonlar bulduk ancak golü 2. yarıda atabildik. Son dakikalara önde girerken, geçen sezon olduğu gibi ilk maçların tecrübesizliğiyle kalemizde 2 gol görerek haftayı puansız kapattık.
Beylerbeyi maçı keyifli bir maçtı, rakip takım çok şanslıydı bir tane direkten içeri giren bir tane de 35 metreden attıkları bir golle daha dk 11'de 2-0 öne geçtiler. Ancak aslan oyuncularım beni yanıltmadı, galibiyet geç de olsa normal süre içerisinde geldi. Bu sene yarışacağımız rakiplerimiz ise şöyle.