1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Şampiyonluk İçin Mücadele Başladı - 2.Sezon - [BJK & TS]

Hybrid View

herkese iyi eğlenceler.

AlkaNn sanırım hayatında ilk kez fm oynuyorsun.

nerden buluyorsun saçma sapan adamları, kiralık takas falan. harcadığın vakte yazık valla. süsleyip yaptığın maçları koyuyorsun bi de.

git al neymarı henrique yi defansa demir gibi bi adam. sat ıvırzıvır adamları
    selçuk alanzinyo burak engin brozek glowatcki cale yi satınca 25M falan geliyor, bu parayla 4 tane adam al takıma uçursunlar takımı.

bi de onuru satmışsın. nasıl bir zihin anlamadım ki. nası küme düşerim mi oynuyoruz? kusura bakma valla biraz sivri dilli yazdım ama affet, daha güzel bir takım kur daha çok zevk al takımımızı da iyi temsil et arkadaşlarını yen diye söylüyorum. kusura bakma Hakkını helal et.

Quote Originally Posted by (NeFret View Post
    herkese iyi eğlenceler.

AlkaNn sanırım hayatında ilk kez fm oynuyorsun.

nerden buluyorsun saçma sapan adamları, kiralık takas falan. harcadığın vakte yazık valla. süsleyip yaptığın maçları koyuyorsun bi de.

git al neymarı henrique yi defansa demir gibi bi adam. sat ıvırzıvır adamları
    selçuk alanzinyo burak engin brozek glowatcki cale yi satınca 25M falan geliyor, bu parayla 4 tane adam al takıma uçursunlar takımı.

bi de onuru satmışsın. nasıl bir zihin anlamadım ki. nası küme düşerim mi oynuyoruz? kusura bakma valla biraz sivri dilli yazdım ama affet, daha güzel bir takım kur daha çok zevk al takımımızı da iyi temsil et arkadaşlarını yen diye söylüyorum. kusura bakma Hakkını helal et.
    bende biliyorum neymarı henrique yi almayı ancak onlar istemiyorlar...Teklifleri sunuyorum ancak kontratta kalıyor oyuncu masaya bile oturmuyor.O kiralıklar mecburiyetten oldu yoksa oyuncu yoktu oynatacak.Alanzinho 9.20'li performanslar sergileyince satmadım diğer dediklerini satılık listesine koysamda hepsi satılmadı...

3.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı:

3.Hafta:

4.Hafta:

Gol yollarındaki sıkıntıyı bu maç çözmüş olduk. Bakalım ilerki maçlar ne gösterecek.

KONYASPOR [ST SÜPER LİG]

Yeni Transferlerimiz Yoktu Ve Sakatlarımız Olduğundan Yetersiz Kaldık Ve Elimize Geçen Pozisyonlarıda Cömertçe Harcadık Sonuç Bu...

GALATASARAY [ST SÜPER LİG]

İyi Bir Maç Çıkarttık Yeni Transferlerimizin Çoğu Beklediğimiz Performansı Verdi.

PUAN DURUMU [4.HAFTA]

Uefa B Grubu Maçı:

5.Hafta:

6.Hafta

Uefa B Grubu Maçı:

7.Hafta:

8.Hafta:

Mesaj Yetkileri