Fenerbahçe klübünün yeni teknik direktörü Aykal açıklamalarında şunlara yer verdi;
"Takımımda futbolculardan memnun olduğum konusunda onları görmeden birşey demem dürüstçe olmaz, ama takımımın her alanı güçlü. Forveti,defansı,orta sahası. Genellikle bazı teknik adamlar sadece görev adamı transfer ederler. Benim transfer politikam ise daha değişiktir. İyi ve deneyimli futbolcuları, yetenekli gelecek vaadeden futbolcularla harmanlamayı daha çok seviyorum. Personel ve oyuncu transferine gelirsek. Teknik ekibimiz bana göre harika. Bir Gözlemci, bir doktor ve asistan antrenör tranfer edebilirsek mükkemmel olur. Hafta içinde Santos Laguna takımında D.Quintero ile görüştüğümüz haberleri çıktı. Bu oyuncuya herhangi bir resmi teklifte bulunmadık ve ilgilenmiyoruzda. Teşekkürler arkadaşlar.
~~
Fenerbahçe'nin Transfer Listesi Basına Sızdı!
Son hafta kaçırılan şampiyonluktan sonra ani bir revizyona gidip genç bir teknik adamla anlaşan Fenerbahçe klübü kadrosunuda gençlere boğuyor!
Atila Turan - Ömer Toprak gibi isimlerle kontakta olduğu öğrenilen Fenerbahçe klübünün Avrupa pazarınada yönelmesi bekleniyor.