7.Hafta
8.Hafta
İyi oynadık ama hak etmeyen taraf kazandı.
Grup 3 .Maç
9.Hafta
Aydın'a şans verdik takımı 10 kişi bıraktı yine de üstün taraf bizdik
10.Hafta
Defansın arasına atılan 3 tane benzer gol yedik taktiksel olarak nasıl düzelir bilmiyorum yardımcı olmak isteyenlerin düşüncelerini bekliyorum.Derbiler de galip gelemiyoruz.
11.Hafta
Elmander gol atamasa da takıma ofansif yönde çok büyük katkı sağlıyor 3 puan moralleri yükseltti.
Grup 4.Maç
Gruptan 2.ci çıkmak adına önemli bir puan aldık.Kalan 2 maçtan 4 puan toplarsak yolumuza devam edebiliriz.
Grup 1.Maç
Sezon başından beri kalede Ruffier'le oynuyoruz ilk izlenimlerim birebirde çok iyi bir kaleci refleksleri müthiş fakat uzaktan çekilen şutlarda pozisyon alması zayıf gibi geldi bana.Maçın yıldızı Ruffier oldu herşeye rağmen çok iyi transfer gibi gözüküyor.
12.Hafta
13.Hafta
Yekta ortasahanın sağında müthiş performans gösteriyor atıyor attırıyor birkaç maç daha böyle giderse avrupa'dan teklif gelebilir.Elmander'de gol orucunu bozdu.
Grup 2.Maç
14.Hafta
Lidere yaklaşmışken bu mağlubiyet çok kötü oldu.
Grup 5.Maç
Gruptan çıkmak için avantaj artık bizden yana.
15.Hafta
Arda'dan müthiş performans
16.Hafta
Stancu Guiza'yı geçti
Grup 6.Maç
Ligde puan tablosunu koyabilirmisin? İyi gidiyoruz ama ligde biraz daha iyi olmamız lazım, başarılar.
17.Hafta
Grup 3.Maç
Grup 4.Maç
Mutlak galibiyet gerekiyordu ve Stancu hat-trick yaparak muhteşem oynadı.Sampdoria'dan teklif gelmesinin de etkisi var sanırımÇeyrek finaldeyiz
18.Hafta
Çeyrek Final 1.Maç
2.Maç için avantajlı skor kazandık.
Olabilecek sakatlıkları düşünerek R.Madrid klübünden sezon sonuna kadar Gago'yu kiraladık.
![]()
19.Hafta
Servet'in kırmızı kart cezalı oluşu ve Serdar'ın sakatlığı sebebiyle defansta H.Balta Orhan Sam ikilisine görev verdik korktuğum başıma geldi kornerden gol yedik ve 2 puanı kaybettik.[/CENTER]
Çeyrek Final 2.Maç
Çeyrek finalde en zor rakiple biz oynadık Bursaspor karşısında rahat kazandık.Finale bir adım daha yaklaştık.Yarı final de 4 büyükler kupayı kazanmak için mücadele edicez.
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
1ELEME TURU
Turu getiren isim 1 gol atan ve penaltı yaptıran Pino oldu.Yönetimin istediği gibi 2.Turdayız ve rakibimiz Fenerbahçe
Uefa Avrupa Ligi Burada Biteeeerrrr
Kariyere fazla yorum yazmasam da takip ediyorum, ilk turda Elmander'in 90+2'deki golü çok önemli olmuş senin için, gerçi 2-0 öne geçtikten sonra 2-2 yaptıklarında yusuf yusuf olmuşsundur da yine de geçtik turu önemli olan buFener'e artık içerde fark atmanın vakti geldi, ben de bu seneki GS kariyerimde ilk 2 sezon Kadıköy'den puan alamamıştım ama hatırlıyorum içerideki maçta 4-0 kazanmıştım. Senden de UEFA'da Fener'i geçerek Çeyrek Final'e adını yazdırmanı bekliyorum.
23.Hafta
En sonunda ligde bir derbiyi kazandık
24.Hafta
Elmander yine son dakikalarda sahneye çıktı.