KONYASPOR [ST SÜPER LİG]
Yeni Transferlerimiz Yoktu Ve Sakatlarımız Olduğundan Yetersiz Kaldık Ve Elimize Geçen Pozisyonlarıda Cömertçe Harcadık Sonuç Bu...
GALATASARAY [ST SÜPER LİG]
İyi Bir Maç Çıkarttık Yeni Transferlerimizin Çoğu Beklediğimiz Performansı Verdi.
PUAN DURUMU [4.HAFTA]
FENERBAHÇE (ŞAMPİYONLA MAÇIMIZ) [ST SÜPER LİG]
İyi Mücadele Ettik Onların 4.Dk Yediği Kırmızı Kartında Yardımıyla Şampiyonluğu İstediğimizi Göstermiş Olduk.
KASIMPAŞA [ST SÜPER LİG]
Çok Pozisyon Yakaladık Ancak Gole Çeviremedik Tarihi Bir Fark Olabilirdi Yinede Yendik Ve Şampiyonu Takibimiz Sürüyor.
ANKARAGÜCÜ [ST SÜPER LİG]
Rakat Bir Maç Oldu Artık FenerBahçenin Puan Kaybetmesini Bekliyeceğiz Ve İleri Uçtaki Eksiklerden Ötürü Ocak Ayında 1 Bomba Transfer Olacak.
GOL BÖLGESİNE ÇÖZÜM NEYMAR TRABZON'DA!..
Neymar İleri Uçta Çektiğimiz Sıkıntılara Derman Olmak İçin Transfer Edildi Sözleşme İmzalandı Ve 5 Ocakta Takıma Katılacak...
COLMAN TAKIMDAN AYRILDI!..
17,95M TL Ücret Verilince Kıramadım Ve Lille Gönderdik Yerine Gelenler Aratmayacak Ama...
Paulo Henrique Trabzon'da!..Mario Fernandes Trabzon'da!..
Uzun Uğraşlar Sonucunda 48 Ay Taksitle Kattık.Çok Şeyler Bekliyoruz...
Defans İçin Büyük Bir Katkı Olacağından Eminiz...
Last edited by aLKaNn : 08.Haziran.2011 at 20:55
SİNAN BOLAT BEŞİKTAŞ'TA
Roderick Miranda Ocakta Sözleşme İmzalayacak
Sportoto Süper Lig 8. Hafta Karşılaşması
Trabzonspor - Kayserispor
Sportoto Süper Lig 9. Hafta Karşılaşması
Sivasspor - Trabzonspor
Sportoto Süper Lig 9. Hafta Puan Tablosu
1.Sıradayız Hedefimize Ulaştık
Eren Güngör Trabzon'da!..
Defans İçin Büyük Bir Katkı Olacağından Eminiz...
VEE BEŞİKTAŞ'IN YENİ BOMBASI: MEVLÜT ERDİNÇ
Almeida ve Bobo'nun beklentileri karşılamaması üzerine Lukaku'nun yanına Mevlüt Erdinç transfer edildi.
ARTIK SON TRANSFERLERE YAKLAŞILDI!!
BOBO VİLLARREAL'DE
AJAX'LI VERTONGHEN BEŞİKTAŞ'TA
Transfer bombaları bir bir patlıyor. Özellikle Trabzon'un transferler çok iyi.
TariboWest
Teşekkür Ederim Son 3 Transferide Yaptık Ve Artık Yapmayacağız Zaten 48 Ay Yapa Yapa Bütçe Bozulacak Yoksa...
Tiago Alves Trabzon'da!..
Geleceğin Kuşkusuz Yıldızlarından Biriniz Kadromuza Kattık...
Arnautovic Trabzon'da!..
Forvet Hattımızı İyice Güçlendirdik...
Ömer Toprak Trabzon'da!..
Defansımızda Artık Güvenli Ellerde...
Fazla para harcamışsın. Fakat şampiyonluk gelirse açığı kapatırsın.
TariboWest
Sportoto Süper Lig 10. Hafta Karşılaşması
Trabzonspor - Bucaspor
Sportoto Süper Lig 11. Hafta Karşılaşması
Trabzonspor - Antalyaspor
Sportoto Süper Lig 12. Hafta Karşılaşması
Manisaspor - Trabzonspor
Sportoto Süper Lig 12. Hafta Puan Tablosu
1.Sıradayız Hedefimize Ulaştık
YÖNETİM SON TRANSFERİ AÇIKLADI: EDEN HAZARD
heh işte böyle alkan.
kafan basmış benim azarımdan sonra, takıma çağ atlatmışsın. ben oyuna girince alabiliyorum onları trabzona sen nasıl alamayacaksın.
ömer henriqe neymar 10 numara adamlar. helal olsun.
dandik sapıtık 20 tane adamın olacağına 3 tane dünya yıldızın olsun. alınabilecek en iyi 3 adamı almışsın. bravo.
her transfer döneminde kesin as oynatacağın 2-3 adam al. ve çok adam sat. yedekleri şişirme sakın 6-7 yedek 1 sene tutar seni. böylece takımın motivasyonu hep tavan yapar.
devre aralarında sene sonlarında vücut ve hız baz adamlara. heavy olsun ilk 2 antreman. maçlara 2 hafta kala heavy ye çek , 5 gün kala mediumun en üstüne çek.
jaja sol açık muhteşem oynuyor.
neymar poacher deli oynar.
henriqe mc de pek bişe yapamıyor. mümkünse amc oynat.
teloi miydi ne dc var onu da transfer et mümkünse.
sağ açıkta d alessandro var onu al 8m ye gelir. 29 yaşında 2 sene oynat
defans sola türk genç bi adam vardı. adını unuttum onu al
forvette umut 2 sene işini görür defansive forvet oynat kesinlikle. 25-30 gol atıyor. özelliklerini boşver sen oynat.
kafanı çalıştır aptal aptal oynama şu oyunu. bek ben dedikten sonra dağıtmışsın ortalığı bu önerilerimi de dikkate al. hakkını helal et.
Takımlar muhteşem transferler yapıyor. Lig şimdi daha çetin geçecek.İyi olan kazansın.
TariboWest
Çok Fazla Maç Yaptık Hepsini Yapıştırmak Uzun Süreceği İçin Böyle Koydum Kusuruma Bakmayın.
Maçları İyi Oynadık Ve Lig Şampiyonluğu İle Türkiye Kupasını Müzemize Götürdük.
Diğer Arkadaşlarıda Tebrik Ederim İyi Bir Sezon Oldu...
İBB'yi de tebrik ederim özellikle Fb'yi eliyerek finale geldi ama hak eden kazandı maçta üstündük ve kupayı müzemize götürdük.
Bu Sezon Bir Yanlışım Olduysa Affola...
Gelecek Sezon Hedefler Büyük Şampiyonlar Liginde Üstlere Tırmanmak İstiyoruz ve Transferlerde Buna Göre Olacak...
TRANSFERLER YARDIMIYLA ALT SIRALARDAN GELEREK LİGİ 3. BİTİRDİK. EN AZINDAN AVRUPA'YA GİDEBİLDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ. AYRICA DİĞER ARKADAŞI ŞAMPİYONLUĞUNDAN DOLAYI KUTLARIM
MEHMET TOPAL BEŞİKTAŞ'TA
Fernandes'in sözleşmeyi kabul etmemesi üzerine yerine Valencia'dan Mehmet Topal transfer edilmiştir.
GUTİ WOLVES'TE
Beklentileri karşılayamaması üzerine Guti Wolves'e transfer olmuştur.
CENK GÖNEN BARCELONA'DA
Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Cenk Gönen Barcelona'da şans arıyacak.
HAKAN ARIKAN BARCELONA'YA KİRALIK OLARAK GİTTİ
Cenk'in de Barcelona'ya transfer olmasıyla Hakan da Barcelona'ya kiralık gitti.
Arkadaşlar oyundan ilk baştaki zevki alamadığımız için Ts ve Bjk takımlarını bıraktık kariyerimiz devam etsede burada ilgi görmediği içinde bu kariyeri kapatmayı uygun gördük bizi bu zamana kadar takip eden herkese teşekkür ederiz. Biraz kısa oldu ancak yinede biz eğlendik umarım size yanlış birşey dememiş ya da takımlara bi kötülük yapmamışızdır...