1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Oyunda Gerçekleşmeyen Transferler Gerçekte Bir Bir Gerçekleşiyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

yani anlamadığım şu var. Oyuncuya bir özellik koyun ve ya bir özelliğine bakın determined gibi. Ona bağlı olarak ezeli rakiple anlaşması orantılı olsun. Mesela Gerrard hayatta anlaşmaz gibisinden determined 14-17 arası olanlar görüşsün ama zor anlaşsın. 17 üstü olanlar görüşmesin. böyle gitsin neden hiç görüşemiyoruz adamla anlamıyorum
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan'ı, Ceyhun'u sezon sonunda aldı GS; Kazım'ın da sözleşmesi feshedildi öyle aldı.
    Ben şimdi sana söyleyeyim, ben oynadığım her kariyerde istisnasız, sezon sonu sözleşmesi biten Selçuk ve Ceyhun'u galatasaray'a aldım. Üstüne üstlük Onur Kıvrak, Egemen ve Giray'ı da aldım. Kazım'ın sözleşmesi bitmiş olsa paşa paşa gelir, ama bedava verseler ben almam o ayrı.
    Ama oyunda gayet bu transferler yapılabiliyor.
    Peki ben sana bir şey sorayım şimdi,
    oyunun başında Paulo Henrique ve Neymar'ı 48 ay taksitle satın alabiliyorsun gayet GS'ye. Sence bu adamlar GS'ye hayatta gelir mi gerçekte?

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    yani anlamadığım şu var. Oyuncuya bir özellik koyun ve ya bir özelliğine bakın determined gibi. Ona bağlı olarak ezeli rakiple anlaşması orantılı olsun. Mesela Gerrard hayatta anlaşmaz gibisinden determined 14-17 arası olanlar görüşsün ama zor anlaşsın. 17 üstü olanlar görüşmesin. böyle gitsin neden hiç görüşemiyoruz adamla anlamıyorum
    Loyalty falan var sanırım, ben de bilmiyorum ama gizli özelliklerinde var böyle şeyler oyuncuların.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Selçuk İnan'ı, Ceyhun'u sezon sonunda aldı GS; Kazım'ın da sözleşmesi feshedildi öyle aldı.
    Ben şimdi sana söyleyeyim, ben oynadığım her kariyerde istisnasız, sezon sonu sözleşmesi biten Selçuk ve Ceyhun'u galatasaray'a aldım. Üstüne üstlük Onur Kıvrak, Egemen ve Giray'ı da aldım. Kazım'ın sözleşmesi bitmiş olsa paşa paşa gelir, ama bedava verseler ben almam o ayrı.
    Ama oyunda gayet bu transferler yapılabiliyor.
    Peki ben sana bir şey sorayım şimdi,
    oyunun başında Paulo Henrique ve Neymar'ı 48 ay taksitle satın alabiliyorsun gayet GS'ye. Sence bu adamlar GS'ye hayatta gelir mi gerçekte?

Loyalty falan var sanırım, ben de bilmiyorum ama gizli özelliklerinde var böyle şeyler oyuncuların.

Hangi versiyonla oynuyorsun acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhandemirel View Post
    Hangi versiyonla oynuyorsun acaba?
    Her versiyonla oynadım. 11.3'te Onur Kıvrak falan haliyle gelmiyor ve Kazım da galatasaray'da.
    Ama Ganso ve Neymar gayet alınıyor, gelmek istiyorlar en azından. Kewell'ı Baros'u sat, 48 ay taksidi koy al Neymar'ı. Zor değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ganso neymar problem deılde selçuk inan ceyhun ve onur fb ye gelmiyor onu nası yaptın gs ye geliyolarmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ganso neymar problem deılde selçuk inan ceyhun ve onur fb ye gelmiyor onu nası yaptın gs ye geliyolarmı
    GSye geliyorlar. Ama oyunu açar açmaz değil, 1 sezon geçecek, öyle. Gerçekte de böyle oldu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    GSye geliyorlar. Ama oyunu açar açmaz değil, 1 sezon geçecek, öyle. Gerçekte de böyle oldu zaten
    yok abi 2 kere şl aldım hala bana gelmiyor bu fanatikler XD ne bu fb düşmanlığı

Mesaj Yetkileri