Başarılar renktaş.![]()
Başarılar renktaş.![]()
Teşekkürler![]()
Vukusic: Daha önceki kariyerlerimde hep gözüme çarpan fakat bir türlü deneme şansım olmayan bi oyuncuydu fakat bu kariyerimde farklı transferler yapmak amacı ile 1 sene geç olarak 1 milyon sterlin karşılığında renklerimize bağladık (yabancı kontenjanı)
Shaqiri: Geleceğin önemli oyuncularında olarak gördüğüm birisi yaşına göre gayet iyi bir profili var fakat ilk sene kanat kullanmayı düşünmediğim için 1 sene geçikmeli bir transfer yaptım bunun karşılığında eski klübüne 2,8 milyon sterlin para verdik
Musa nizam: Stoper olarak alt yapıya önem vericeğim çünkü gerçekten yabancı statüsü 8 e düşünde çok sıkıntı çekiyoruz bu konuda alttan gelecek oyuncu olmak üzere musa nizamı 500 bin sterlin karşılığında transfer ettik Seneye renklerimize bağlanacaktır
Kovacic: 16 yaşında olmasına rağmen üstün profili beni cezbetti ve 1,7 milyon sterline kadroma kattım 14/06/2012 de kadromuza dahil olacaktır
Burak kaplan: Çok beğendiğim takıma ısındığı zaman oynadığı her mevkii yıkıp geçen bi arkadaş umarım elimizde büyüyüp büyük paralara büyük takımlara gidecektir kendisi kiralık früth takımında oynadığı için seneye kadromuza katılcaktır bonservisi için 2,2 milyon sterlin ödenmiştir
Necid: Barosun boşalttığı forvet hattına 2 sezonluk oturtmak istediğim bir oyuncu 2 sezon sonrada en az 30 milyon sterline satmak istediğim bir oyuncuumarım olur bonservisine 8 milyon sterlin ödenmiştir
(kadlecle iyi bi eş olucaklardır
)
Ahmed Khalil : Sezon sonu kadromuza katılcak katıldıktan sonrada 1 sene yedek kalacak ve sonra 11 de maçlara çıkmaya başlacaktır kendisiumarım başarılı bir gelişim ve performans sergiler bonservisine 1,2 milyon sterlin ödenmiştir
Masilela : Tamamen kar etmek amacıyla yapılmış bir transferdir sezon sonu yollarımızı ayıracağız bonservisine 550 bin sterlin verdik
Verkhovtsov: Servetin yokluğunu 2 3 sezon kapatıcağına eminim fakat ömer toprak transfer edilirse takımımıza seneye yollarımızı ayıracağızBonservisine 575 bin sterlin ödedik
Atila: Sol bekte masilela gidince boşluğu atila ile kapatıcam hemde türk statüsüne engel olmaması daha cazip kıldıbonservisine 4,4 milyon sterlin para verdik
Vukcevic: Daha önce gözüme çok çarptı internette biraz araştırma yaptıktan sonra hemen aldım arkadaşı umarım takımıza katkı sağlar bonservisine 3,8 milyon sterlin ödedik
Serdar Kesimal: Stoperlerimi türklerden oluşturmak için yaptığım yatırımdır kendisibonservisine 4,4 milyon sterlin ödedik
Last edited by BMajor : 12.Haziran.2011 at 12:18
Kadlec: Necid ile birlikte poacher oynatıcam 2 sezon umarım katkı sağlar bonservisine 1 milyon sterlin ödedik (mancester united yüzünden)
Enyeama: Sinanın bonservisinde anlaşamayınca mecburen rotamızı yabancılara çevirdik Enyeama en cazip olandı aldık bonservisine 230 bin sterlin ödedik
Okay yokuşlu: Ortasaha oynuyor fakat ben onu türkiye için hedef adam olarak yetiştireceğim16 yaşındaki profili görenleri ağlatıyor bonservisine 300 bin sterlin ödedik
Ali Helvacı: Denizliden gelen bu çocuk neyin nesi bilmiyoruz profili hoşuma gitti gelişmeye gayet açık gibi umarım katkı sağlar diyorum
Serdar Gürleraha önceki kariyerlerimde hep gözüme çarptı çok iyi gelişti fakat pek kullanamadım kendisini umarım bu kariyerimde böle olmaz
not: istediğiniz profili yayınlayabilirim
Gelecek mesajda: Hazırlık kampı,Transferlerin genel görünüşü, Personel Transferlerinin genel görünüşü,Taktiğimiz
14-0 Çok ilgimi çekti
Hazırlık Kampı
Transferlerimizi zamanında biteremediğimiz için güzel bi hazırlık kampı geçiremedik
Transfer Genel Görünüş:
Taktiğimiz :
Personel Transferi Genel Görünümü:
Gelecek mesaj: Avrupa kupası maçları, Maçların oyuncusu (2 maçta 1 Oyuncu seçip onu eleştiricem arkadaşlar )
Yorum:İlk iki maçtan önce tam takım olarak hiç maça çıkamamıştık transferlerim tamamlanamaması yüzünden hatta bu yüzden tomas necidi bile kadroya kayıt ettiremedik ama Kadlec önderlik sağlayarak iki maçtata birer gol atarak önderlik sağladı gerçekten çok güzel goller![]()
1. Maç
Yorum:İlk maç takımın morali biraz düşüktü ama dediğim gibi kadlec önderlik yaptı ve bir gol attı üstelik ortağı necidin eksikliğinide hiç hissettirmedi ve üstün olan taraf bizdik ama bitirici forvetimiz olmayınca ( Stancunun sakatlığı necidin kayıt sorunu ) olmadı yinede çok pozisyon ürettik oyuncularıma teşekkür ediyorum
2. Maç
Yorum:2. maç 1. maça oranla daha eğlenceli geçti daha maçın başında gol attık ama hemen barış bi penaltı yaptı adamlara gol verdik resmenama pekte önemi yoktu açıkcası çok posizyon bulduk değerlendiremedik ama burdan verkhovtsov,kadlec,barış,vukcevic 4lüsünü tebrik ediyorum takımı sırtladılar diyebilirim
Maçların oyuncusu:
Evet kadleciki maçtada gol atarak gösterdiği üstün formu göz görmiyecek kadar küçük değil takıma bir şeyler katabileceğini gösterdi umarım sezon içinde formu bozulmaz ve aynı şekilde performans gösterir ben açıkcası performansının artıcağını düşünüyorum çünkü Necid yanında hedef adam olarak oynacak Necid ve Kadlec ikilisine çok güveniyorum
Arkadaşlar bu günlük bu kadar yeterli yarın ligin ilk 10 maçını oynayıp biterceğimi tahmin ediyorum şimdilik teşekkürler yorumlarınızı esirgemeyin![]()
dostum sanki transerler biraz geleceğe yönelik olmuşbu sene için beklentileri etkilemesin
![]()
Enyeama-Serdar Kesimal-Vukcevic 3 oyuncuyu da kariyerlerim de denemiştim çok yararlı oyuncular.Farklı transferlerle farklı bir kariyer olacağa benziyor başarılar dilerim.