Misimovic:Oyun kurucu anlamında daha fiziksel açıdan iyi bir oyuncu düşündüğüm için sezon sonuna kadar aston villaya 375 bin Sterlin karşılığında kiralanmıştır Not:Satın alma opsiyonuda vardır

Milan Baros:Çok beğendiğim bi oyuncu fakat sık sakatlanması ve yerini daha iyileri ile doldurabileceğim nedenleri ile takımda gönderilmiştir 7,25 milyon sterlin ile arsenal yolunu tuttu

İnsua:Kiralık Sözleşmesi Fesh edildi

Zapata: Kalemizde gereksiz bi yabancı bu yüzden onu 26 bin sterlin karşılığında sevilla klübüne kiraladık

Aykut:Beğenmediğim bi futbolcu idi göndermek en doğrusu oldu 500 k karşılığında bayern münihe gitti

;

Neill:Taraftarın sevgilisi neill yaşından dolayı takımımızdan ayrılmıştır 2,5 milyon sterlin karşılığında herculesin yolunu tuttu

Hakan: Beni çıldırtan bi oyuncu gerçekten çok yavaş oyunu ile sol beki otaban yapmaya açık bir oyuncu olduğu için takımdan gönderilmiştir 2,5 milyon sterlin ile werder Bremen

Gökhan Zan: Cam adam yedek olarak kalabilirdi ama sataklıkları canımı sıkacağı için 1 milyon sterlin karşılığında benfica yolcusu oldu

Servet: Ayıboğan takımdan ayrıldı dediğim gibi amaçlarımda takımı yavaş oyunculardan arındırmak var evet servet benim beğendiğim fakat takım için yavaş kalan bi oyuncuydu bu yüzden yollarımızı ayırdık Celtic ile 1,9 milyon sterlin karşılığında anlaşıp gönderdik

Sabri: Kötü tekniği onun sonu oldu Serkan Kurtuluşu Tercih ettim ve yıllarcada Serkanla devam etmek istediğim için daha bu seneden verdim formayı Bu yüzden Sabriyi 5 Milyona Stokeye yolladım

Kewell: Oz büyücüsü ilerleyen yaşı ve fiziksel özelliklerini çok hızlı çöküşü yüzünden 3,5 milyon sterline baros gibi Arsenal yolcusu oldu

Aydın Yılmaz: Aydında hiç bir kariyerimde potansiyel göremedim sezon başındada iyi para ediyodu açıkcası gönderdim hiç bekletmeden 900 bin sterlin karşılığında Catania yolcusu

Bir dahaki mesajda:Gelen Oyuncular