Teşekkürler![]()
Vukusic: Daha önceki kariyerlerimde hep gözüme çarpan fakat bir türlü deneme şansım olmayan bi oyuncuydu fakat bu kariyerimde farklı transferler yapmak amacı ile 1 sene geç olarak 1 milyon sterlin karşılığında renklerimize bağladık (yabancı kontenjanı)
Shaqiri: Geleceğin önemli oyuncularında olarak gördüğüm birisi yaşına göre gayet iyi bir profili var fakat ilk sene kanat kullanmayı düşünmediğim için 1 sene geçikmeli bir transfer yaptım bunun karşılığında eski klübüne 2,8 milyon sterlin para verdik
Musa nizam: Stoper olarak alt yapıya önem vericeğim çünkü gerçekten yabancı statüsü 8 e düşünde çok sıkıntı çekiyoruz bu konuda alttan gelecek oyuncu olmak üzere musa nizamı 500 bin sterlin karşılığında transfer ettik Seneye renklerimize bağlanacaktır
Kovacic: 16 yaşında olmasına rağmen üstün profili beni cezbetti ve 1,7 milyon sterline kadroma kattım 14/06/2012 de kadromuza dahil olacaktır
Burak kaplan: Çok beğendiğim takıma ısındığı zaman oynadığı her mevkii yıkıp geçen bi arkadaş umarım elimizde büyüyüp büyük paralara büyük takımlara gidecektir kendisi kiralık früth takımında oynadığı için seneye kadromuza katılcaktır bonservisi için 2,2 milyon sterlin ödenmiştir
Necid: Barosun boşalttığı forvet hattına 2 sezonluk oturtmak istediğim bir oyuncu 2 sezon sonrada en az 30 milyon sterline satmak istediğim bir oyuncuumarım olur bonservisine 8 milyon sterlin ödenmiştir
(kadlecle iyi bi eş olucaklardır
)
Ahmed Khalil : Sezon sonu kadromuza katılcak katıldıktan sonrada 1 sene yedek kalacak ve sonra 11 de maçlara çıkmaya başlacaktır kendisiumarım başarılı bir gelişim ve performans sergiler bonservisine 1,2 milyon sterlin ödenmiştir
Masilela : Tamamen kar etmek amacıyla yapılmış bir transferdir sezon sonu yollarımızı ayıracağız bonservisine 550 bin sterlin verdik
Verkhovtsov: Servetin yokluğunu 2 3 sezon kapatıcağına eminim fakat ömer toprak transfer edilirse takımımıza seneye yollarımızı ayıracağızBonservisine 575 bin sterlin ödedik
Atila: Sol bekte masilela gidince boşluğu atila ile kapatıcam hemde türk statüsüne engel olmaması daha cazip kıldıbonservisine 4,4 milyon sterlin para verdik
Vukcevic: Daha önce gözüme çok çarptı internette biraz araştırma yaptıktan sonra hemen aldım arkadaşı umarım takımıza katkı sağlar bonservisine 3,8 milyon sterlin ödedik
Serdar Kesimal: Stoperlerimi türklerden oluşturmak için yaptığım yatırımdır kendisibonservisine 4,4 milyon sterlin ödedik