1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: 'Galatasaray Sk' Eski günlerin hatrına 1. Sezon

Hybrid View

Kadlec: Necid ile birlikte poacher oynatıcam 2 sezon umarım katkı sağlar bonservisine 1 milyon sterlin ödedik (mancester united yüzünden )

Enyeama: Sinanın bonservisinde anlaşamayınca mecburen rotamızı yabancılara çevirdik Enyeama en cazip olandı aldık bonservisine 230 bin sterlin ödedik

Okay yokuşlu: Ortasaha oynuyor fakat ben onu türkiye için hedef adam olarak yetiştireceğim 16 yaşındaki profili görenleri ağlatıyor bonservisine 300 bin sterlin ödedik

Ali Helvacı: Denizliden gelen bu çocuk neyin nesi bilmiyoruz profili hoşuma gitti gelişmeye gayet açık gibi umarım katkı sağlar diyorum

Serdar Gürleraha önceki kariyerlerimde hep gözüme çarptı çok iyi gelişti fakat pek kullanamadım kendisini umarım bu kariyerimde böle olmaz

not: istediğiniz profili yayınlayabilirim

Gelecek mesajda: Hazırlık kampı,Transferlerin genel görünüşü, Personel Transferlerinin genel görünüşü,Taktiğimiz

Default Hazırlık kampı,Transferlerin genel görünüşü, Personel Transferlerinin genel görünüşü,

14-0 Çok ilgimi çekti

Hazırlık Kampı

Transferlerimizi zamanında biteremediğimiz için güzel bi hazırlık kampı geçiremedik

Transfer Genel Görünüş:

Taktiğimiz :

Personel Transferi Genel Görünümü:

Gelecek mesaj: Avrupa kupası maçları, Maçların oyuncusu (2 maçta 1 Oyuncu seçip onu eleştiricem arkadaşlar )

Default Avrupa Ligi 3. Ön eleme Turu

Yorum:İlk iki maçtan önce tam takım olarak hiç maça çıkamamıştık transferlerim tamamlanamaması yüzünden hatta bu yüzden tomas necidi bile kadroya kayıt ettiremedik ama Kadlec önderlik sağlayarak iki maçtata birer gol atarak önderlik sağladı gerçekten çok güzel goller

1. Maç

Yorum:İlk maç takımın morali biraz düşüktü ama dediğim gibi kadlec önderlik yaptı ve bir gol attı üstelik ortağı necidin eksikliğinide hiç hissettirmedi ve üstün olan taraf bizdik ama bitirici forvetimiz olmayınca ( Stancunun sakatlığı necidin kayıt sorunu ) olmadı yinede çok pozisyon ürettik oyuncularıma teşekkür ediyorum

2. Maç

Yorum:2. maç 1. maça oranla daha eğlenceli geçti daha maçın başında gol attık ama hemen barış bi penaltı yaptı adamlara gol verdik resmen ama pekte önemi yoktu açıkcası çok posizyon bulduk değerlendiremedik ama burdan verkhovtsov,kadlec,barış,vukcevic 4lüsünü tebrik ediyorum takımı sırtladılar diyebilirim

Maçların oyuncusu:

Evet kadlec iki maçtada gol atarak gösterdiği üstün formu göz görmiyecek kadar küçük değil takıma bir şeyler katabileceğini gösterdi umarım sezon içinde formu bozulmaz ve aynı şekilde performans gösterir ben açıkcası performansının artıcağını düşünüyorum çünkü Necid yanında hedef adam olarak oynacak Necid ve Kadlec ikilisine çok güveniyorum

Arkadaşlar bu günlük bu kadar yeterli yarın ligin ilk 10 maçını oynayıp biterceğimi tahmin ediyorum şimdilik teşekkürler yorumlarınızı esirgemeyin

dostum sanki transerler biraz geleceğe yönelik olmuş bu sene için beklentileri etkilemesin

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    dostum sanki transerler biraz geleceğe yönelik olmuş bu sene için beklentileri etkilemesin
    evet öle oldu gibi ama bu seneden kalan oyuncular ile anlaşında ligte şampiyonluk ve türkiye kupasını alabileceğimi tahmin ediyorum zaten avrupada çeyrek finale götürür bu kadro bence yorum için teşekkür ederim

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Enyeama-Serdar Kesimal-Vukcevic 3 oyuncuyu da kariyerlerim de denemiştim çok yararlı oyuncular.Farklı transferlerle farklı bir kariyer olacağa benziyor başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Enyeama-Serdar Kesimal-Vukcevic 3 oyuncuyu da kariyerlerim de denemiştim çok yararlı oyuncular.Farklı transferlerle farklı bir kariyer olacağa benziyor başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

Arkadaşlar Kariyerimiz yarın 12 gibi devam edeceğiz lige başlıcağız umarım ilk galibeyetimizi başlangıçta alırız taktiğimiz çok güzel çok pozisyon üretiyoruz çok gol atarız diye düşünüyorum çünkü bitirici oyuncular çok önemli taktiğimde bu konumda en büyük iki etkenim var bi Necid iki stancu bu ikili birbirini zorlayacaktır kadlecin yedeği ise oynayamasada kazım olacak hatta serdar gürleride bu mevkiyee denicem bu sezonluk oda orda yedek olabilir onun dışında forvette sıkıntı çekersek devre arasında ufak bi kiralık olarak transfer olablir onun dışında 2 3 sezon büyük transferler yapmacağım onun için scoutlarımı türk seçip türkiyeyi araştırtıcam bide dünya kupalarında filan bırakıcam takipçilerime teşekkürler iyi akşamlar herkese

Arrow

transferlerde seneye için borca girmemen güzel olmuş ben hala taksit ödüyorum mesela bu arada kadlec için bi antrenman ayarladın mı ? doğru antrenman ile harika bir oyuncu oluyor. ben 3. sezondayım kadlec roma nın vazgeçilmesi olmak üzere yine de ligde zorlanabilirsin dikkat et.

kariyerinde başarılar

Mesaj Yetkileri