1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: 'Galatasaray Sk' Eski günlerin hatrına 1. Sezon

Hybrid View

dostum sanki transerler biraz geleceğe yönelik olmuş bu sene için beklentileri etkilemesin

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    dostum sanki transerler biraz geleceğe yönelik olmuş bu sene için beklentileri etkilemesin
    evet öle oldu gibi ama bu seneden kalan oyuncular ile anlaşında ligte şampiyonluk ve türkiye kupasını alabileceğimi tahmin ediyorum zaten avrupada çeyrek finale götürür bu kadro bence yorum için teşekkür ederim

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Enyeama-Serdar Kesimal-Vukcevic 3 oyuncuyu da kariyerlerim de denemiştim çok yararlı oyuncular.Farklı transferlerle farklı bir kariyer olacağa benziyor başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Enyeama-Serdar Kesimal-Vukcevic 3 oyuncuyu da kariyerlerim de denemiştim çok yararlı oyuncular.Farklı transferlerle farklı bir kariyer olacağa benziyor başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

Arkadaşlar Kariyerimiz yarın 12 gibi devam edeceğiz lige başlıcağız umarım ilk galibeyetimizi başlangıçta alırız taktiğimiz çok güzel çok pozisyon üretiyoruz çok gol atarız diye düşünüyorum çünkü bitirici oyuncular çok önemli taktiğimde bu konumda en büyük iki etkenim var bi Necid iki stancu bu ikili birbirini zorlayacaktır kadlecin yedeği ise oynayamasada kazım olacak hatta serdar gürleride bu mevkiyee denicem bu sezonluk oda orda yedek olabilir onun dışında forvette sıkıntı çekersek devre arasında ufak bi kiralık olarak transfer olablir onun dışında 2 3 sezon büyük transferler yapmacağım onun için scoutlarımı türk seçip türkiyeyi araştırtıcam bide dünya kupalarında filan bırakıcam takipçilerime teşekkürler iyi akşamlar herkese

Arrow

transferlerde seneye için borca girmemen güzel olmuş ben hala taksit ödüyorum mesela bu arada kadlec için bi antrenman ayarladın mı ? doğru antrenman ile harika bir oyuncu oluyor. ben 3. sezondayım kadlec roma nın vazgeçilmesi olmak üzere yine de ligde zorlanabilirsin dikkat et.

kariyerinde başarılar

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    transferlerde seneye için borca girmemen güzel olmuş ben hala taksit ödüyorum mesela bu arada kadlec için bi antrenman ayarladın mı ? doğru antrenman ile harika bir oyuncu oluyor. ben 3. sezondayım kadlec roma nın vazgeçilmesi olmak üzere yine de ligde zorlanabilirsin dikkat et.

kariyerinde başarılar
    Yorum için teşekkürler her oyuncu için değişik antremanlar yaptım sezonu dğeişik bölümlere bölerek ayarladım 5 6 tane değişik program uygulucam inş

Mesaj Yetkileri