bende ikinci sezonda pato serbest kalıyodu güngörenle görüşmek istemiyodu fbde menejer ekliyim dedim fb ile anlaşabiliyodu
twitch
Originally Posted by _yoLcu_ bende ikinci sezonda pato serbest kalıyodu güngörenle görüşmek istemiyodu fbde menejer ekliyim dedim fb ile anlaşabiliyodu Pato neden Güngören'e gitsin, biraz mantık.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye Cengiz Haskan Fenerbahçe Araştırmacısı
Originally Posted by ABOOO Pato neden Güngören'e gitsin, biraz mantık. Ona bakarsan Pato niye serbest kalsın ?
Originally Posted by Addolorato Ona bakarsan Pato niye serbest kalsın ? demek istediğim o zaten patonun serbest kalması zaten takımı satsam veremezdim bi aylık ücretini pato pirlo ronaldinho
Originally Posted by Addolorato Ona bakarsan Pato niye serbest kalsın ? Kalabilir, yüksek mebla ister kulüp vermez. Sözleşmesi biter, serbest kalıp bütün teklifleri dinler.
Originally Posted by ABOOO Kalabilir, yüksek mebla ister kulüp vermez. Sözleşmesi biter, serbest kalıp bütün teklifleri dinler. öyle bi ihtimal olsa kulüp kafyı kullanıp adamı satar pato gibi adam da iyi para kazandırır sanırım
Originally Posted by _yoLcu_ öyle bi ihtimal olsa kulüp kafyı kullanıp adamı satar pato gibi adam da iyi para kazandırır sanırım Sözleşmesinin sonu gelen oyuncuya kimse bonservis ile kolay kolay teklif yapmaz. Major-minor izleyen sayısı artar.
Forum Rules