Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: İşsiz Adam [2.Sezon]

Default İşsiz Adam [2.Sezon]

Daha öncelerde amatör bir futbolcuydu, ancak zaman ile gelişti ve Fenerbahçe'de oynama şansını yakaladı, kariyerinin tamamını Fenerbahçe'de geçirmişti, Fenerbahçe onun herşeyiydi.

Ve aradan 15 yıl geçti, Fenerbahçe'de futbolculuğuna son verdi ve teknik direktör yardımcısı oldu, 2 sene sonra teknik direktörlük teklifi geldiğinde Fırathan Bakır, yerinde duramıyordu, adeta sevinçten kendini kaybetmişti... Hiç beklemeden gitti ve Fenerbahçe'nin başına geçti, aradan 2 sezon geçmişti, Fenerbahçe hiç haketmediği yerlerdeydi, Fırathan Bakır düşündü ve aklından şöyle geçirdi ''Bunların tek sebebi benim, ben olmasaydım Fenerbahçe buralarda olmazdı''

Aradan iki gün geçtiğinde ise Fırathan kararını vermişti, gerçekten bu takımın başka bir teknik direktöre ihtiyacı vardı, gitti ve Aziz Yıldırım'a şunları söyledi:
    -Takımın teknik direktörü olduğumdan beri çok düşüş yaşadık, sanırım bu benden kaynaklanıyor, daha önce hiç teknik direktörlük tecrübem yoktu sadece kariyerinin hepsini Fenerbahçe'de geçirmiş bir futbolcuyum.
    Takımım için düşündüm ve taşındım, istifa etmeye karar verdim, daha tecrübeli bir teknik direktör bulursanız beni daha çok mutlu edersiniz.
    Aziz Yıldırım:
    -Sen öyle diyorsan birşey diyemeyiz, açıkçası takımımız gerçekten son iki senedir düşüş yaşıyor, bunun sebebi sen misin, değil misin bilmiyoruz. Sen takımımızda 12 sene boyunca ter döktün ve topun peşinde koşturdun, hayatının geri kalanında başarılar dilerim, tecrübeli bir teknik direktör bularak seni mutlu etmeye çalışacağız.

Bütün bu olanlardan sonra Fırathan Bakır evine geri döndü ve 2 ay boyunca işsiz şekilde evinde oturuyordu, tam o sırada telefonu çaldı ve karşıdaki Elazığspor'un başkanı Akın Şatıroğlu'ydu, Akın Şatıroğlu:
    -Fenerbahçe'den ayrıldığını duydum, çok üzüldüm, bizim takımdada Osman Özköylü ile anlaşamıyoruz, seni takımımızda teknik direktör olarak görmek isteriz.
    -Bilmem ki, eğer siz istiyorsanız, zevkle...

Fırathan Bakır Elazığ'ya gitti ve Fenerbahçe'den sonra ikinci kez Elazığspor'da teknik direktörlüğe başladı. Aradan bir sezon geçti, Fırathan Bakır Elazığ'ı Bank Asya'ya taşıdı. Tüm klüp çok sevinçliydi.

Nihayet Bank Asya başlamıştı, Fırathan Bakır'ın yönetiminde Elazığspor 10 maçta 8 mağlubiyet alınca, Akın Şatıroğlu Fırathan Bakır ile görüşmek istedi ve Fırathan Bakır Akın Şatıroğlu'nun yanına gitti. Akın Şatıroğlu:
    -Tam 8 haftadır mağlubiyet üstüne mağlubiyet alıyoruz, daha fazla sabrımız kalmadı, yeni bir teknik direktöre ihtiyacımız var, lütfen anlayışla karşıla.

Fırathan Bakır:
    -Başarılı olamayacağımı biliyordum, olsun yinede sizinle çalışmak bir zevkti, gelecekte takıma başarılar dilerim...

Fırathan Bakır artık anlamıştıki, o ne başarılı ne tecrübeli bir teknik direktör değildi. Artık hayatını sakince yaşamak için uzaklarda bir ev tuttu ve orda yaşamaya başladı. Tüm bunlar olduktan yaklaşık 2 sene sonra Fırathan Bakır düşünmüştü, belki tekrar geri dönmeliydi, belki başarılı olacaktı, henüz 39 yaşındaydı, yeni takımlar, yeni başarılar elde edebilirdi ve tekrar kendini futbolun içine attı ve şuanda yeni takım arayışında...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776

Okudum, kabul ediyorum.

Arkadaşlar uzun bir hikaye yazdım, Fenerbahçe ile Elazığspor'u Fm'de yönetmişliğim var, ancak her ikiside başarılar yakaladığım kariyerlerdi, anlayacağınız hikaye hayal ürünü, uzun ve zevkli bir kariyer geçirmek istiyorum, mesajlarınız kariyerimi taçlandıracaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Geçen kariyerimde devamlı tatile çıktım ve bu sebeple başarısız olduğum için kariyeri baştan açtık arkadaşlar.

Yukleresim.com

Fırathan Bakır, Wolfsburg'un başına geçti.

Yukleresim.com

Almanya Kupası Elemeler

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Sana dediğim taktiği dene Fırat..İyi sonuçlar alabilirsin

Yukleresim.com

Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik.

FC Istres'le yaptığımız maçta kornerden atılan 5 golün 4'ünü Simon Kjaer attı ve 9.9 Puanlık bir performans gösterdi, gözüme girdi.

Öyle oynuyorum Furkan, bir msn girebilirmisin konusalım.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Yeniden başarılar

Teşekkürler tatile çıkmak yok

Yukleresim.com

Harika oynadık, rakip şut çekmeyi bırakın, pozisyon yapamadı, harika bir frikik golü attık.

Yukleresim.com

Rakipten daha üstün oynadığımız maçta bir an galip gelemiyeceğiz sandım, ta ki 87. dakikada Grafite'nin aşırtmasını görene kadar...

Yukleresim.com

Maçın başında belki galip gelebiliriz hevesiyle ofansif yoğunluklu başladık, 2-0 yenik duruma düşünce dahada ofansif olup, skoru eşitlemeye çalıştığımızda 3. golü attılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Benim dediğim taktikle mi oynuyorsun Fırat ?

He öğlen girdim , mesaj attım ancak yoktun.Sonra da net gitti.

Yukleresim.com

Penaltıdan yediğimiz gol sayesinde galip gelemedik.

Evet aynı taktik.

Bu arada gittiğim her takımda bir taktik isterim senden Furkan ama Wolfsburg'ta dediğin taktikle oynuyorum, gayet iyi gibi

Yukleresim.com

Kolay yendik. Ligte 5.yiz

Yukleresim.com

Güzel oynadık galip geldik, 4.yüz

Yukleresim.com

Beklediğimiz bir skordu, 4.yüz

Yukleresim.com

Zor bir maçtı, berabere kaldık.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by FenerbahceLi View Post
    Bu arada gittiğim her takımda bir taktik isterim senden Furkan ama Wolfsburg'ta dediğin taktikle oynuyorum, gayet iyi gibi

Büyük takımlarla oynarken taktiğini değiştir.Ofansif işlemeyebilir.

Kaleci
    Defans - Defans Defans Defans

DM DM

Ortasaha orta Ortasaha orta

AMC

Forvet

Yarı ofansif bir kadro. Bu dizilişte oynayıp yerlerine iyi oyuncular koyarsan iyi sonuçlar alırsın sanırım Bir dene bakalım büyük takıma karşı

Edit : Sona kalmış defanslar bek Yanlış anlama

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post

Büyük takımlarla oynarken taktiğini değiştir.Ofansif işlemeyebilir.

Kaleci
    Defans - Defans Defans Defans

DM DM

Ortasaha orta Ortasaha orta

AMC

Forvet

Yarı ofansif bir kadro. Bu dizilişte oynayıp yerlerine iyi oyuncular koyarsan iyi sonuçlar alırsın sanırım Bir dene bakalım büyük takıma karşı

Edit : Sona kalmış defanslar bek Yanlış anlama
    Yanlış anlamam merak etme O zaman Bayern, Werder Bremen, Dortmund, Leverkusen'e karşı böyle çıkıyım diğerlerine önceki taktik?

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Onlara da önceki verdiğimle çık.İyi sonuçlar alabilirsin

Yukleresim.com

Açıkcası galibiyet bekliyordum ama olmadı, 1 puan ile 1 sıra yükseldik 6.yız

Yukleresim.com

Galibiyet beklentileri karşıladı, 6.yız

Yukleresim.com

Güzel bir galibiyet aldık, Almanya Kupası 2.tur'du böylece 3.tur'a yükseldik.

Yukleresim.com

Juventus'dan gelen teklifi reddettim, Wolfsburg'tan daha iyi bir takım olmasına rağmen, ligte 9 maç oynanmış ve 17. ler, sezon sonunda lig başlamadan yeni bir takıma geçeceğim, böyle olmuyor, kötü takımı düzeltmek zor, Wolfsburg'a devam

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri